17 Ιουν 2011

Αστυνομικός πήγε να χτυπήσει τον «Λουκάνικο»???


Tα διεθνή ΜΜΕ του αφιερώνουν καθημερινά όλο και περισσότερο χώρο, χαρακτηρίζοντάς τον ως το μεγάλο πρωταγωνιστή των διαδηλώσεων στην Αθήνα. 
Ο αδέσποτος «Λουκάνικος», με το κανελί λεπτό τρίχωμα, εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε φωτογραφία από τις ελληνικές διαδηλώσεις και, όπως φαίνεται, είναι πρωτεργάτης των διαμαρτυριών εναντίον των μέτρων λιτότητας και του ΔΝΤ.
Η εφημερίδα Guardian του αφιερώνει ολόκληρο slide show (http://www.guardian.co.uk/world/gallery/2010/may/06/greece-protest?picture=362290874) με σειρά φωτογραφιών, που ...
απεικονίζουν τον λεοντόκαρδο «Λουκάνικο» να τα βάζει με τα ΜΑΤ.
Στην ηλεκτρονική σελίδα του BBC έχει και πάλι την τιμητική του, με ένα βίντεο-λεύκωμα των καλύτερων στιγμών του «Λουκάνικου», που δίνει βροντερό «παρ;vn» σε όλες τις διαδηλώσεις και τα συλλαλητήρια στο κέντρο των Αθηνών και εντυπωσιάστηκαν με τη στάση του (http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-13802940).
Η φωτογραφία όμως που έχει προκαλέσει την οργή των χιλιάδων θαυμαστών του «Λουκάνικου» είναι αυτή που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη στο fan club του σκύλου στο Facebook, όπου ένας αστυνομικός, κρατώντας μάλιστα το γκλομπ ανάποδα, επιχειρεί να χτυπήσει το διάσημο σκύλο.
Για καλή του τύχη,, πάντως, ο «Λουκάνικος» γλίτωσε το δολοφονικό χτύπημα του αστυνομικού για να δώσει και πάλι δυναμικό «παρών» στην επόμενη.διαδήλωση.
protothema.gr
απο δω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.