17 Ιουν 2011

Τουλάχιστον 30 υπουργικές αποφάσεις υπέγραψε μέσα σε μια μέρα ο υπουργός Πολιτισμού σκορπώντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις


Εδώ η Ελλάδα χάνεται και η… Αφρική φωτίζεται! Οι υπουργικές αποφάσεις του Παύλου Γερουλάνου σε μια τόσο δραματικά ιστορική στιγμή που κρίνεται η επιβίωση του έθνους, είναι πραγματικά απαράμιλλες, αλλά δεν χρίζουν ιδιαίτερων σχολίων. Μιλούν από μόνες τους!

Τουλάχιστον 30 υπουργικές αποφάσεις υπέγραψε μέσα σε μια μέρα ο υπουργός Πολιτισμού σκορπώντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που ασχολούνται με τα εικαστικά και τον πολιτισμό, καθώς και με άλλες «γενικής φύσεως» δραστηριότητες. Ανάμεσά τους, αυτή που αποκαλύπτει το ...newsbοmb.gr και αφορά τη χρηματοδότηση με 20.000 ευρώ της ΜΚΟ «Το Φως της Αφρικής».

Τι είναι άραγε η οργάνωση αυτή που λαμβάνει κρατικές επιχορηγήσεις την ώρα που οι Έλληνες γονατίζουν από την φτώχεια και την εξαθλίωση του Μνημονίου;

Είναι μια ΜΚΟ που, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, «ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου Β', στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός Πατριαρχικού Οργανισμού αξιοποιήσεως διεθνών και ευρωπαϊκών αναπτυξιακών και ανθρωπιστικών προγραμμάτων και κατόπιν της περατώσεως των προβλεπομένων διαδικασιών σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος»... τρέχα γύρευε δηλαδή!

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, μεταξύ των άλλων, είναι πως ενώ η συνεργασία όπως επισήμως αναφέρεται είναι με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, τις αποφάσεις υπογράφει ο υπουργός Πολιτισμού.

http://sfrang2.blogspot.com/2011/06/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.