18 Ιουν 2011

Εκτός κυβέρνησης (πάλι!) Γεωργιάδης, Καρατζαφέρης και Ντόρα!Εκτός κυβέρνησης, Καρατζαφέρης και Γεωργιάδης!

Και μετά περιμένουν να σωθεί η χώρα…! Ας ενημερώσει κάποιος τον ΓΑΠ, ότι στο Τηλε-Άστυ, ο Καρατζαφέρης υποστηρίζει, πως μπορεί να σώσει την Χώρα!

Πόσες κυβιστήσεις πρέπει να κάνει κάποιος για να πάρει Υπουργείο σε αυτή την χώρα επιτέλους!

Η Ντόρα λέει όχι στο Μεσοπρόθεσμο για να κερδίσει το 0,1% που θα την ανεβάσει στο 1,6%, ένα σκαλί δηλαδή πριν το 1,7%! Ο δρόμος για το 3% και την βουλή είναι πλέον Ανοιχτός!

H μόνη μας ελπίδα σωτηρίας είναι πλέον στα... χέρια του νέου Υπουργού Περιβάλλοντος: Γιώργου Παπαπακωνσταντίνου και του Αναπληρωτή Υπουργού : Νίκου Σηφουνάκη
Οι εργολάβοι ήδη ζεσταίνουν τις μηχανές κι ετοιμάζονται για το πλιάτσικο! 


Όχι στα θερινά Ανάκτορα! Αλλά στο Ελληνικό! Έχει να...πέσει τσιμέντο και πράσινη ανάπτυξη, η Ελλάδα θα είναι μαζί με Σινικό Τοίχος τα μόνα ανθρώπινα δημιουργήματα ορατά από το Διάστημα!
Τα UFO!
από το netakias
Έμμεση αλλά σαφή επίθεση κατά του προέδρου τη ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, με σκληρούς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σε δήλωση του σχετικά με το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Ο κ. Καρατζαφέρης καταλόγισε στον κ. Σαμαρά -χωρίς να τον αναφέρει ονομαστικά- ευθύνες διότι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, ενώ «η Ελλάδα σήμερα θα μπορούσε να έχει μια οικουμενική κυβέρνηση με έναν πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, έχει πάλι Παπανδρέου, αλλά μαζί του το βαθύ ΠΑΣΟΚ, με ότι συνεπάγεται».

Χαρακτήρισε «πονηρή κίνηση για τον Παπανδρέου» τον ανασχηματισμό και τη νέα σύνθεση του κυβερνητικού σχήματος, αλλά όπως υποστήριξε «αναποτελεσματική για τις ανάγκες της χώρας».

«Ας όψονται οι φοβικοί μικρόψυχοι του δικομματισμού», κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
από το athina984

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.