16 Ιουν 2011

Ο λαός αυτήν τη στιγμή γράφει ιστορία, οι μπάχαλοι, οι φασίστες και οι «μπάτσοι» γράφουν απλώς παρατράγουδα (κι ορισμένοι το κύκνειο άσμα τους)...


Αυτήν τη φορά οι μπάχαλοι, οι νεκρές ψυχές οι κουκουλοφόροι, οι προβοκάτορες χτύπησαν στο ψαχνό τον ίδιον τον λαό,
τους διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος.

Οχι τους «μπάτσους» κι όποιον άλλον χρησιμοποιούν ως πρόσχημα χρόνια τώρα για να χτυπάνε τις λαϊκές κινητοποιήσεις,
αλλά τον ίδιον τον λαό -εν προκειμένω τους «αγανακτισμένους», τους οποίους άλλωστε
οι μπάχαλοι και οι νεκρές ψυχές δεν παρέλειπαν να λοιδορούν είκοσι μέρες τώρα (συμπλέοντας έτσι σε ελιτισμό αλλά και σεχταρισμό με τους καθεστωτικούς διανοούμενους του φιλελευθερισμού και του «εκσυγχρονισμού») ως μικροαστούς και αδαείς.

Ο λαός όμως, με το σχήμα των «αγανακτισμένων», τις λαϊκές συνελεύσεις και τα ψηφίσματά του, το έκανε το θαύμα του: περιέσφιξε την κυβέρνηση, άρχισε να την πιέζει και ταυτοχρόνως να καθορίζει με το ειδικό του βάρος τις εξελίξεις.

Σε αυτόν ακριβώς τον λαό επετέθησαν οι μπάχαλοι και οι νεκρές ψυχές (αυτό το όνειδος του αναρχικού χώρου) μάλιστα με την πιο χυδαία δικαιολογία, ότι επετέθησαν σε «χρυσαυγίτες»!

Δηλαδή, εμ χτυπούν πολίτες εμ τους συκοφαντούν κι από πάνω ότι είναι και χρυσαυγίτες.
Εδειξαν έτσι πίσω απ' τις μάσκες το πραγματικό τους πρόσωπο (τριάντα χρόνια τώρα το ίδιο «γνωστό άγνωστο»).
*****
Αυτοί οι τύποι χτυπώντας τον λαό καταπρόσωπο απέδειξαν ότι κάτω απ' την κουκούλα τους το κεφάλι τους είναι άδειο, ανεγκέφαλο
εκτός εκείνων που είναι χαφιέδες και προβοκάτορες..
.
Αυτοί έχουν το στοιχειώδες νεκρό μυαλό που χρειάζεται το παρακράτος για τις δοσοληψίες του με το κράτος.
Δοσοληψίες που χθες για άλλη μια φορά απέδωσαν: οι μπάχαλοι κατέλαβαν τον χώρο απ' τους διαδηλωτές κι άρχισαν τον κλεφτοπόλεμο με τους αγαπημένους τους «μπάτσους».

Τους ίδιους εκείνους «μπάτσους» που ούτε τους δολοφόνους μπάχαλους της Μαρφίν κατόρθωσαν ποτέ να συλλάβουν, ούτε κανέναν χρυσαυγίτη -τα εκ δεξιών συνεταιράκια σε όλη αυτή τη φαρσοτραγωδία.


Η πολιτική κάλυψη που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρεται απ' τον αντιεξουσιαστικό χώρο στους μπάχαλους και τις λοιπές νεκρές ψυχές έφθασε πλέον στο όριό της.
Αν συνεχισθεί
θα γίνει κι αυτή με τη σειρά της η χαρά των εκσυγχρονιστών και των νεοφιλελεύθερων απολογητών του καθεστώτος.
Ομως οι «αγανακτισμένοι» θα ξαναμαζευτούν στην πλατεία Συντάγματος και τις άλλες πλατείες της επικράτειας.
Ο λαός αυτήν
τη στιγμή γράφει ιστορία, οι μπάχαλοι, οι φασίστες και οι «μπάτσοι» γράφουν απλώς παρατράγουδα (κι ορισμένοι το κύκνειο άσμα τους)...


ΥΓ.: Επί του πιεστηρίου: Ο Παπανδρέου συναγωνίζεται πλέον σε κωλοτούμπες τον κ. Καρατζαφέρη. Και στις γυριστές. Στο στρίβειν αλά γαλλικά, ώσπου να την κάνει διά ελικοπτέρου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.