18 Ιουν 2011

Ο Νίκος Σηφουνάκης επιτέθηκε απρόκλητα και βάναυσα με τα αυτοκίνητό του ενάντια σε διαδηλωτές έξω απ’ τη μαρίνα της Μυτιλήνης???


"Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα φέρουν το φως. Είμαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουμε πάντα πως το σκοτάδι δεν είναι μόνο και ανίκητο"

Ανακοίνωση


Καταγγέλλουμε τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Σηφουνάκη ο οποίος επιτέθηκε απρόκλητα και βάναυσα με τα αυτοκίνητό του ενάντια σε διαδηλωτές έξω απ’ τη μαρίνα της Μυτιλήνης την Παρασκευή 17 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω απ’ τις ρόδες του αυτοκινήτου του ο Αριστείδης Σγατζός μέλος του ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π. Ε. Λέσβου.
 
Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στη είσοδο της μαρίνας για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Ο Νίκος Σηφουνάκης, βουλευτής Λέσβου, και μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, είναι επιτελικό στέλεχος της κυβέρνησης που οδηγεί στη φτώχια ...και την εξαθλίωση τους εργαζόμενους αυτού του τόπου και ξεπουλά τη δημόσια περιουσία με πρόσχημα το χρέος στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους.
 
Έχοντας χάσει κάθε ψυχραιμία και πανικόβλητα τα κυβερνητικά στελέχη δε διστάζουν να επιτεθούν ενάντια στους διαδηλωτές κάτι που συνήθως αναθέτουν στις δυνάμεις καταστολής. Η τραμπούκικη αυτή συμπεριφορά αντάξια ενός Γκοτζαμάνη δε πρέπει να μείνει αναπάντητη. Καλούμε τις συλλογικότητες της εκπαίδευσης στη Λέσβο, συνδικαλιστικούς φορείς και πολιτικές οργανώσεις να καταδικάσουν την επίθεση και τον τραμπούκο υπουργό.
 
Οι κυβέρνηση κι οι συνεργάτες της για ένα να είναι σίγουροι, θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.


Μετά την επίθεση οι διαδηλωτές αποδοκιμάζουν τον Σηφουνάκη και τον οδηγό του:

 
http://rizpar.blogspot.com

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=36523

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.