17 Ιουν 2011

Αλλαξε ο Μανωλιοςςςςςς....Το δουλεμα συνεχιζεται, ο λαος ομως δεν παιρνει χαμπαρι...Οι πλατειες ενισχυονται !


Πολυμελές και δυσκίνητο το νέο σχήμα της τελευταίας κυβέρνησης Παπανδρέου
ImageΦάρσα το δήθεν ολιγομελές σχήμα της νέας κυβέρνησης αφού η προηγούμενη κυβέρνηση είχε 48 μέλη και η νέα κυβέρνηση έχει αισίως 41.
Οι υπουργοί που φεύγουν είναι οι Τίνα Μπιρμπίλη, Δ. Δρούτσας, Λ. Κατσέλη, Δ. Διαμαντίδης και Τ. Χυτήρης. Οι 11 υφυπουργοί που μένουν εκτός είναι: Θ. Τζάκρη, Γ. Ντόλιος, Κουσελάς, Κουβέλης, Ρήγας, Πανάρετος, Βούγιας, Κεγκέρογλου, Νταλάρα, Αποστολάκη, Τσουρή.

Οι νέοι της κυβέρνησης είναι: Υπουργοί οι Στ. Λαμπρινίδης, Μ. Παπαϊωάννου και Ηλ. Μόσιαλος και υφυπουργοί οι Π. Τζωρτζάκης, Π. Οικονόμου, Π. Κουκουλόπουλος, Σπηλιόπουλος, Μπόλαρης, Δριβελέγκας.

Αυτοί που αναβαθμίζονται είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Δ. Ρέππας και ο Χ. Κατσανίδης, ενώ υποβαθμίζονται οι Χ. Παμπούκης, Γ. Παπακωνσταντίνου, Γ. Ραγκούσης, Γ. Πεταλωτής. Στο ίδιο υπουργείο μένουν αλλά αναβαθμίζονται οι Π. Μπεγλίτης, Γ. Κουτρουμάνης, Μ. Χρυσοχοϊδης και Φ. Σαχινίδης, ενώ «στάσιμοι» παραμένουν οι Ρόβλιας, Κουτσούκος, Μωραϊτης.

Οι «κηπουροί» που φεύγουν είναι οι Δρούτσας, Μπιρμπίλη, Κουβέλης και Πανάρετος, αυτός που μένει είναι ο Π. Γερουλάνος, ενώ οι «φίλοι» που έρχονται είναι οι Λαμπρινίδης και Μόσιαλος.

 defencenet.gr

Τριχες κατσαρες και πρασινες καπ....
Αξιζει ο κοπος να σχολιασουμε κατι αλλο ???

 αριστοφανης

2 σχόλια:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.