# #

7 Φεβ 2011

Ένας ακόμη διεθνής διασυρμός τού τριτοκοσμικού ρωμαίικου κρατίδιου

ΔΕΡΝΕΙ
ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
Η ΕΛ.ΑΣ.!





     Αν τα ειδοποιά χαρακτηριστικά των τριτοκοσμικών κοινωνιών -και λαών- είναι η γενικευμένη και κοινωνικώς αποδεκτή διαφθορά, η υλική και διανοητική υπανάπτυξη (που κρύβεται πίσω από μια μόστρα δήθεν «εκσυγχρονισμού»), η κοινωνική υποκρισία και η σεμνότυφη προσκόλληση στις «αξίες τού έθνους» (βλ. π.χ. ελληνοχριστιανικά ιδεώδη, θρησκεία - πατρίδα - οικογένεια, ησυχία - τάξη - ασφάλεια κ.λπ.), ο στιγματισμός (από το συμπλεγματικό κοινωνικό οχλοποίμνιο) των ελευθεροπρεπών και η άγρια καταστολή τους  από την αστυνομία, τότε η Νεοελλάδα κατέχει επάξια μια ζηλευτή θέση σε αυτές.


Από τοίχο των Εξαρχείων...

      Παραθέτουμε αποσπάσματα από την είδηση,...... όπως δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο:

    « Μήνυση εναντίον των αστυνομικών των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ, των επικεφαλής διοικητών τους εν υπηρεσία, αλλά και κατά παντός υπευθύνου με τις κατηγορίες τής απόπειρας ανθρωποκτονίας, άσκησης παράνομης βίας από κοινού, κατ΄  εξακολούθηση παράβασης καθήκοντος, αλλά και κατάχρηση εξουσίας κατέθεσε χθες η αμερικανίδα υπήκοος B.P., που τραυματίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις στις 15 Νοεμβρίου 2010 κατά την ολοκλήρωση τής πορείας εναντίον των υπό ψήφιση οικονομικών και πολιτικών μέτρων τής κυβέρνησης.
  
    » Σύμφωνα με τούς αυτόπτες μάρτυρες, η 27χρονη αμερικανίδα χτυπήθηκε με γκλοπ και κλωτσιές κατ΄ επανάληψη στο κεφάλι, ενώ ήταν ήδη αναίσθητη και αιμορραγούσε. Ο ξυλοδαρμός συνεχίσθηκε σε παρακείμενο πεζοδρόμιο, στο οποίο σύρθηκε από τούς αστυνομικούς, όπου και εγκαταλείφθηκε εξ αιτίας τής κατάστασής της. Μεταφέρθηκε στα επείγοντα τού Ερυθρού Σταυρού και νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, στην πλάτη, τούς ώμους, τον αυχένα και την κοιλιακή χώρα, ενώ διαγνώστηκε κάταγμα στο κεφάλι και μόνιμη βλάβη τού εσωτερικού τού αυτιού, από τα οποία υποφέρει μέχρι και τώρα.

     » Στη μηνυτήρια κατάθεση συμπεριλαμβάνεται κείμενο, που υπογράφεται από 151 δικηγόρους, δημοσιογράφους, πτυχιακούς φοιτητές και προσωπικότητες τής αμερικανικής ακαδημαϊκής κοινότητας συμπεριλαμβανομένων και των επιφανών καθηγητών Νόαμ Τσόμσκι, Τζούντιθ Μπάτλερ και Εμμάνουελ Βάλερσταιν στο πλαίσιο διεθνούς πρωτοβουλίας ενάντια στην αστυνομική καταστολή στην Ελλάδα.» (avgi.gr)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.