# #

12 Φεβ 2011

ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!



1. Γιατί με τέτοια ιστορία και έχουμε καταντήσει επαίτες και περίγελος των διεθνών μέσων ενημέρωσης!
2. Γιατί πάντα προσπαθούμε να αποδώσουμε το χάλι μας σε έξωθεν δακτύλους και ασύμμετρες απειλές λες κι εμείς είμαστε άμοιροι  ευθυνών.
Θεωρούμε διαρκώς ότι είμαστε στο επίκεντρο συνωμοσιών σκοτεινών δυνάμεων που επιβουλεύονται τον περιούσιο λαό.


3. Γιατί ενώ η διαφθορά οργιάζει δεν είδαμε σχεδόν ούτε έναν υπαίτιο.. να μπαίνει στη φυλακή και η ατιμωρησία αυτή είναι εξόχως προκλητική και εξοργιστική για κάθε εχέφρονα άνθρωπο.

4. Γιατί το ελληνικό κράτος που το χρυσοπληρώνω δουλεύοντας σαν σκυλί στον ιδωτικό τομέα - και πάντα με τη Δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι μου - μου φέρεται μέσω των δημοσίων υπηρεσιών του σαν σκουπίδι.

5. Γιατί και κάτι καλό ν'αρχίσει σ'αυτόν τον τόπο εγκαταλείπεται κακήν κακώς στην πορεία. Να αναφέρω μόνο το κολοσσιαίων διαστάσεων καραγκιοζιλίκι με την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους - με καίει πολύ βλέπετε...

6. Γιατί όταν μας ζητήθηκε σφίξαμε το ζωνάρι,περάσαμε από στενωπούς και δύσκολες ατραπούς αλλά κάποιοι κύριοι δεν φερθήκανε σεμνά και ταπεινά...

7. Γιατί οι ποικιλοτρόπως παρανομούντες - φοροδιαφεύγοντες,καταπατητές κλπ.- σχεδόν πάντοτε επιβραβεύονται για τη θρασύτατη συμπεριφορά τους, ενώ κάτι νομοταγή υποζύγια πληρώνουν και το δικό τους μερτικό. Ε,αυτό δεν χωνεύεται με τίποτα!


Χρήστος Στρογγύλης
http://meonomateponymo3.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.