# #

17 Νοε 2010

Τελικα μετραει η δεν μετραει το μεγεθος στο σεξ?

Το μέγεθος... μετράει στο σεξ;

Το θέμα του μεγέθους του πέους, απασχολεί άντρες και γυναίκες - για διαφορετικούς λόγους τον καθένα! Είναι άραγε τόσο σημαντικό το μήκος του αντρικού γεννητικού οργάνου για να γίνεται τόσος λόγος γι αυτό;
Ο σεξολόγος Σεθ Πρόστερμαν παραδέχεται πως "η θεωρία πως το μεγαλύτερο, είναι και καλύτερο δεν είναι ακριβώς αντρικός μύθος"! Και εξηγεί ότι αυτό οφείλεται στην προτίμηση που δείχνουν πολλές γυναίκες στους άντρες με μεγάλο πέος. "Αυτό όμως αποτελεί καθαρά υποκειμενική κρίση και όχι ουσία", συμπληρώνει.
Είναι σημαντικό, λένε οι ειδικοί, να γνωρίζουμε κάποια βασικά θέματα όταν συζητάμε για "ιδανικό μέγεθος". ‘Εχουμε και λέμε λοιπόν:
1. ένα μέσο πέος έχει μέγεθος γύρω στα...
9 εκατοστά, όταν ΔΕΝ είναι σε στύση!
2. ένα μέσο πέος έχει μέγεθος γύρω στα 12,5 με 15,5 εκατοστά όταν είναι σε στύση!
‘Αρα το ερώτημα είναι πότε ένα πέος θεωρείται μεγάλο; Οι σεξολόγοι διευκρινίζουν: όταν ξεπερνάει τα 20 εκατοστά σε στύση!
Αλλά, σπεύδουν να εξηγήσουν, το μεγάλο πέος δεν σχετίζεται απαραίτητα με το ικανοποιητικό σεξ. Ο δρ Κόρι Σίλβερμπεργκ, σύμβουλος σεξουαλικής υγείας στο Τορόντο, είναι απόλυτος: "Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους σεξουαλικούς μύθους των ανδρών"!
Και με χιούμορ προσθέτει: "’Αντρες και γυναίκες σταματήστε να σκέφτεστε το μέγεθος. Ο έρωτας είναι μία πολύ πιο σύνθετη απόλαυση για να εξαρτάται από τις μεζούρες"!
Ελίνα Στεργίου
http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.