4 Μαΐ 2015

O Αργύρης δεν πολυπιστεύει στην αριστερή παρένθεση και ψάχνει για δουλειά μέσω αγγελιών...Τον βλέπω πολεμικό ανταποκριτή σε Συρία και Λιβύη από την ταράτσα κάποιου ξενοδοχείου του Ισραήλ...χμ παίζει και για Ουκρανία

Απ ότι φαίνεται ο Αργύρης δεν πολυπιστεύει στην αριστερή παρένθεση για να ξανατακτοποιηθεί στο εσωτερικό και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το εξωτερικό.Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα μετρήσουν οι περγαμηνές του :"Ex-Minister, 13 years experience in politics under economic crises conditions" χα!!χα!! "Πρώην υπουργός σε συνθήκες οικονομικής κρίσης" ξανά χα!!χα!!!

Δείτε την αγγελία....Εχει πλούσιο βιογραφικό με σπουδές στη δικηγορία, με θητεία στη μάχιμη δημοσιογραφία, ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, ειδικός στην επικοινωνία, στην διαχείριση κρίσεων, στη διοίκηση, παίρνει άμεσα δύσκολες αποφάσεις. Μπορεί να μετεγκατασταθεί άμεσα στο εξωτερικό.

ntinopoulos
Αυτό πάνω κάτω αναφέρει αγγελία που δημοσιεύεται σε διεθνή ιστότοπο αναζήτησης εργασίας, και εμφανίζει τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ, πρώην δήμαρχο και πρώην δημοσιογράφο, Αργύρη Ντινόπουλο να αναζητά ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης καθώς δεν εξελέγη βουλευτής. Εναν δρόμο που αναγκάζονται να ακολουθήσουν πολλοί πρώην βουλευτές και υπουργοί που έμειναν εκτός πολιτικής και δεν είχαν διοριστεί σε δημόσια υπηρεσία, οπότε θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην εργασία τους.
Η αγγελία εμφανίζεται στον ιστότοπο devnetjobs.org και περιλαμβάνει πλήρες βιογραφικό του Α. Ντινόπουλου με ειδικές αναφορές στη διαδρομή του.
Πώς αποφάσισε από την «πρώτη γραμμή» της δημοσιογραφίας, να βρεθεί στην «πρώτη γραμμή» της πολιτικής, πρώτα ως δήμαρχος Βριλησσίων και κατόπιν ως βουλευτής.
Πόσο ικανός είναι στην λήψη δύσκολων αποφάσεων, φέρνοντας ως παράδειγμα την ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου, κόντρα στις διαμαρτυρίες των συνδικάτων.
Δείτε την αγγελία που εμφανίζεται στον εν λόγω ιστότοπο.
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2015/05/blog-post_71.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.