# #

5 Μαΐ 2015

Άρχισαν τα όργανα στη μικρή Νουδούλα..."Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς επενδύει στην καταστροφή του σύμπαντος"???

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο αντωνακη









Θετικά απάντησε στο ερώτημα εάν κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές θα κινηθούν οι διαδικασίες στα εσωκομματικά της ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη, στέλνοντας το μήνυμα ότι τελειώνουν οι ημέρες του Αντώνη Σαμαρά στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας.

Με την απάντησή της αυτή ωστόσο, η κα Μπακογιάννη ουσιαστικά απάντησε και στο ερώτημα που απασχολεί τον παραδοσιακό κεντροδεξιό ψηφοφόρο, γιατί δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς επενδύει στην καταστροφή του σύμπαντος και επιδιώκει με τη στάση του μία αποτυχία στις.. προσπάθειες της κυβέρνησης Τσίπρα…

«Πιστεύω πως τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες, αλλά πρώτα απ’ όλα να πούμε ότι η ΝΔ δεν εύχεται τη δικαίωσή της δια της καταστροφής της χώρας. Άρα αυτό το οποίο όλοι ευχόμαστε είναι να υπάρξει μία συμφωνία. Ευχόμαστε να επικρατήσει η υπευθυνότητα. Ευχόμαστε και θα στηρίξουμε μία πορεία προς τα εκεί, διότι εμάς, σε τελική ανάλυση, αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι η Ελλάδα». σημείωσε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι «πεδίο άσκησης αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει λαμπρό. Δεν θα δυσκολευτούμε να κάνουμε αντιπολίτευση. Λίγο να δείτε τα θέματα παιδείας, δημόσιας τάξης, ασφάλειας, ανυπαρξίας οικονομίας, ανυπαρξίας αναπτυξιακής πολιτικής, μπορώ να σας μιλάω μέχρι αύριο. Αλλά επί της ουσίας ότι η χώρα πρέπει να μείνει μέσα στην Ευρωζώνη, ότι πρέπει να έχουμε μία συμφωνία θα σπρώξουμε την κυβέρνηση με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή την κατεύθυνση».

«Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί κανένας να θέσει θέματα την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται κρεμασμένη σε μία κλωστή» πρόσθεσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αναφερόμενη στη στάση που θα κρατήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ένα ενδεχόμενο τρίτο πακέτο στήριξης τόνισε ότι «καταρχήν δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια απόφαση. Δεύτερον, τέτοια απόφαση που να μην περάσει από τη συζήτηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν γίνεται, σας το λέω από την αρχή.

Θα γίνει συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα με βάση όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Δεν θα αποφασίσει δηλαδή κανένας σε κανένα γραφείο μεταξύ τριών».


http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.