# #

8 Μαΐ 2015

Ο πρόεδρος του Πασόκ σκέφτεται να καθιερώσει την ώρα του ”μπαουλοντίβανου"...???




Δυσαρέσκεια εκφράζει η Χαριλάου Τρικούπη μέσω ανακοίνωσης, αναφορικά με την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην απαντήσει σε ερώτηση του προέδρου του Πασόκ Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης, κατά την πρώτη “Ώρα του Πρωθυπουργού”.

Αντίθετα ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη για την παιδεία και του Νίκου Νικολόπουλου για τη διαπλοκή. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Πασόκ, ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται να απαντήσει σε ερώτηση του προέδρου του Πασόκ ενώ απαντάει σε όλους τους άλλους που δεν είναι πρόεδροι του Πασόκ γεγονός που λυπεί ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του Πασόκ ο οποίος όμως δεν θα είναι για πολύ ακόμα... πρόεδρος του Πασόκ. 

Στην πραγματικότητα ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει βάλει σκοπό της ζωής του να ρωτήσει έστω μια φορά τον πρωθυπουργό πριν πάει φυλακή. Μάλιστα αύριο σκέφτεται να τον ρωτήσει την ώρα μπας και του απαντήσει και του φύγει το μαράζι.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξαν ότι η επίκαιρη ερώτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν παντελώς ανεπίκαιρη αφού από το Μέγαρο Μαξίμου έχει γίνει γνωστό ότι θα διεξαχθεί εκτενής συζήτηση στη Βουλή, αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της διαπραγμάτευσης. 

Πάντως κύκλοι του πρωθυπουργού διέρρευσαν ότι η ερώτηση δεν απαντήθηκε γιατί ο Ευάγγελος Βενιζέλος του 2% δύσκολα διακρίνεται πλέον και ας έχει γίνει σαν μπαουλοντίβανο.



Γιαυτό ο πρόεδρος του Πασόκ σκέφτεται να καθιερώσει την “ώρα του Ευάγγελου Βενιζέλου” κατά τη διάρκεια της οποίας θα κάνει διάφορες ερωτήσεις τις οποίες θα απαντάει ο ίδιος. Γιατί αν περιμένει τον Αλέξη Τσίπρα, σώθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.