# #

7 Μαΐ 2015

Ιερώνυμος ο εικονολάτρης.....



Κατηγορηματικά αντίθετος στην αποκαθήλωση των θρησκευτικών εικόνων από τις σχολικές αίθουσες εμφανίστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Τόνισε ότι δεν συμφωνεί με την προοδευτική αυτή αντίληψη, η οποία παλιότερα υπαγόρευσε να κατέβουν και οι εικόνες με τους ήρωες του '21.

Μάλιστα ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε ότι οι εικόνες είναι καλές αφού απεικονίζουν άγιους ανθρώπους γιαυτό όποιος τολμήσει να τις κατεβάσει θα τον πάρει ο διάολος.

Αντίθετα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τάσσεται υπέρ της ...συντηρητικής αντίληψης του κρεμάσματος των εικόνων στις αίθουσες διδασκαλίας ώστε οι μαθητές να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον θεό, την παναγία ή όποιον άλλο άγιο απεικονίζει η κρεμασμένη εικόνα ώστε να παίρνει άμεσα τη θεία φώτιση και να γράφει καλά στις εξετάσεις. 

Σχετικά με τους αλλόθρησκους μαθητές, ο Αρχιεπίσκοπος ξεκαθάρισε ότι ο θεός, η παναγιά και οι υπόλοιποι άγιοι βοηθάνε μόνο χριστιανούς μαθητές οπότε καλά θα κάνουν οι αλλόθρησκοι να προσηλυτιστούν όσο είναι καιρός γιατί πλησιάζουν και οι πανελλήνιες εξετάσεις.

Από την μεριά της η ένωση αλλόθρησκων μαθητών Ελλάδας έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον υπουργό παιδείας κάνοντας λόγο για άνιση μεταχείριση τονίζοντας ότι τουλάχιστον τις ημέρες των πανελληνίων εξετάσεων θα πρέπει να αποκαθηλώνονται οι εικόνες ώστε οι μαθητές που έχουν γαλουχηθεί με τα χριστιανικά ιδεώδη να μην πλεονεκτούν σε σχέση με τους αλλόθρησκους μαθητές. Ή αν δεν αποκαθηλώνονται τουλάχιστον να σκεπάζονται με σεντόνια.

Μάλιστα η εθνική στατιστική υπηρεσία επιβεβαιώνει το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των επιτυχόντων μαθητών των πανελληνίων εξετάσεων κάθε χρόνο αποτελείται από χριστιανούς μαθητές.  

Γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο θεός των χριστιανών είναι ο ένας και μοναδικός και όλοι οι υπόλοιποι είναι απλές λεμονόκουπες. Εκτός από τονGiovanni του Ολυμπιακού.


Φήμες που θέλουν στη θέση των θρησκευτικών εικόνων να αναρτώνται γνωστές αναρχοκομμουνιστικές περσόνες δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από το υπουργείο παιδείας. Ούτε από τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.