4 Μαΐ 2015

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Όλα τα έχει αφήσει η διοίκηση του δήμου στον αυτόματο πιλότο...

...Περιμένοντας  τον ιδιώτη !!


Ένα   τριήμερο  με  κόσμο  ήταν ικανό  να γεμίσει από  άκρου εις  άκρου σκουπίδια  ο δήμος Δίου Ολύμπου και  κυρίως τα τουριστικά χωριά.  Οι λιγοστοί εργάτες  αδυνατούν να προλάβουν,  παρά  τις υπεράνθρωπες προσπάθειες.   Όλα τα έχει αφήσει η διοίκηση του δήμου στον αυτόματο πιλότο περιμένοντας  να  τελειώσει    η  χρονοβόρα διαδικασία  του διαγωνισμού   για την αποκομιδή των  σκουπιδιών από  ιδιώτες,  για  τις ενότητες Ανατολικού Ολύμπου  και Λιτοχώρου. Τα  είχαμε  επισημάνει εγκαίρως τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν.  Τώρα χωρίς προγραμματισμό προσλήψεων  συμβασιούχων  και  με ένα διαγωνισμό που ακόμα είναι στον αέρα ..
ζήσε Μάη  μου !!!

Και ποτάμια θα σας φτιάξουμε!!

Μάλλον έτσι πρέπει  να σκέφτηκαν στον δήμο μας  γιατί δεν εξηγείται αλλιώς  το φαινόμενο να  μην έχει αποκατασταθεί  η  βλάβη στην  ύδρευση  στο  δημοτικό παρκινγκ του Λιτοχώρου.  

Πάνω από τέσσερις   μήνες τώρα  η ζημιά!!!   Μέρα με  τη  μέρα  το  νερό που τρέχει αυξάνεται.   Προφανώς  περιμένουν  όλοι  την  μελέτη   για το  κέντρο  του Λιτοχώρου ώστε   να συμπεριλάβουν και την ανάπλαση  του   ποταμού  που θα έχει δημιουργηθεί μέχρι  τότε.   Μια  καλή ιδέα είναι να γίνει πλωτός και έτσι να αποκτήσει  μια  επιπλέον σύνδεση το Λιτόχωρο με την θάλασσα!!Για τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΥΘΥΝΗΣ
Φαρμάκης Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.