# #

20 Μαρ 2014

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!!


ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ  ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΗΣ ΡΕΜΠΑΤΣΙΟΣ 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καρακίτσιος

Συνδημότισσες-Συνδημότες ,

Δημιουργήσαμε μια αυτοδιοικητική κίνηση με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, που καμία άλλη παράταξη δεν τόλμησε να εφαρμόσει. Μέσα από αυτές τις διαδικασίες διαμορφώσαμε τον κανονισμό λειτουργίας και επιλέξαμε τον υποψήφιο δήμαρχο. Χτίζουμε έναν συνδυασμό των απλών ανθρώπων του μόχθου, της νεολαίας, των ενεργών πολιτών…

Με πολιτικό πολιτισμό και όχι κομματικά χαρακτηριστικά θα συμβάλλουμε στον σχεδιασμό του τόπου μας με φροντίδα και έμφαση στις κοινωνικές ανάγκες, στην προστασία του περιβάλλοντος και στη στήριξη δομών κοινωνικής οικονομίας.
Στόχος μας είναι η καθημερινότητα και τα αυτονόητα (καθαριότητα – ύδρευση άρδευση – φωτισμός – αισθητικές παρεμβάσεις στους δημόσιους χώρους). Μας αξίζει κάτι καλύτερο!
Πιστεύουμε ότι πρέπει να διαμορφώσουμε άλλο κλίμα, όπου θα ενθαρρύνεται και θα επιβραβεύεται η δημιουργικότητα και η ουσία.
Δεν είμαστε ένα ακόμα δημοτικό ψηφοδέλτιο. Απαντάμε έμπρακτα στο κύριο ερώτημα της κοινωνίας, ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Διαμορφώνουμε όρους μιας δημοτικής κίνησης που δεν θα περιορίζεται στην εκλογική επιτυχία. Όσο πιο καθαρό θα είναι αυτό σε ύφος, ουσιώδη συμμετοχή, τόσο θα κατοχυρώνουμε την προσπάθειά μας στη Νότια Πιερία.
Ξεκινήσαμε από κάτω, από την κοινωνία και τις ανάγκες της, συνθέτουμε απόψεις και ιδέες και οι δημότες θα επιλέξουν τους πολίτες, οι οποίοι θα εργαστούν για να εφαρμόσουν τις αποφάσεις.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!!

Γιάννης  Καρακίτσιος

1 σχόλιο:

  1. Και ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ με τη ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ για την Περιφέρεια Κεντρ. Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.