# #

17 Μαρ 2014

181 intellectual τύποι συνιστούν ΔΗΜΑΡ .



181 ψηφοφόροι της ΔΗΜΑΡ μαζεύτηκαν και υπέγραψαν μια διακήρυξη με την οποία στηρίζουν το κόμμα . Το ιδιαίτερο με τους συγκεκριμένους 181 ανθρώπους είναι ότι δεν είναι τίποτα λούμπεν . Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ανήκουν στις τέχνες και στα γράμματα . Είναι καθηγητές , συγγραφείς , ηθοποιοί , δημοσιογράφοι και όχι σκουπιδιάρηδες , αγρότες και κτηνοτρόφοι όπως σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα της αριστεράς .

Αυτοί οι intellectual τύποι λοιπόν δηλώνουν ξεκάθαρα την στήριξη τους στοintellectual κόμμα της ΔΗΜΑΡ και ειδικότερα στην intellectual persona που όταν δεν κοιμάται όρθια ακούει ...στο όνομα Φώτης Κουβέλης .

Οι 181 λοιπόν , χαιρετίζουν την πρωτοβουλία του κόμματος να κολλήσει δίπλα στη ΔΗΜΑΡ το προσωνύμιο “Προοδευτική Συνεργασία” , ώστε να ονομάζεται ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία . Γιατί πλέον ανοίγει φαρδύς – πλατύς ο δρόμος για τους προοδευτικά συνεργαζόμενους να προσεγγίσουν τους Δημαραίους που μέχρι χθες κώλωναν .

Εντυπωσιακή είναι η άποψη των 181 ότι ο "προοδευτικός πόλος" πρέπει να αποδέχεται την υπεύθυνη συμμετοχή του στην εθνική προσπάθεια για τη διάσωση της χώρας και πρέπει ταυτόχρονα να έχει μια σαφή ιδεολογική οριοθέτηση για το εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης του τόπου. Δηλαδή αποτελούν ταυτόχρονα τον μνημονιακό και αντιμνημονιακό πόλο που τόσο έλλειπε από τον χώρο . Γιατί μνημονιακούς και αντινημονιακούς έχουμε με το τσουβάλι . Αλλά παράταξη που να είναι μνημονιακή και αντιμνημονιακή πρώτη φορά βλέπει ετούτος ο τόπος . Και όταν λέω μνημονιακός και αντιμνημονιακός δεν εννοώ να μπαίνω – βγαίνω . Όχι δηλαδή σήμερα μνημονιακός και αύριο αντιμνημονιακός . Αυτό είναι ευκολάκι για τη ΔΗΜΑΡ , το έχει ξανακάνει . Εννοώ μνημονιακός και αντιμνημονιακός ταυτόχρονα που είναι και κόλπο ζόρικο που κάνουν μόνο οι Δημαραίοι . Το συναντάς σε προχωρημένη κατάσταση σχιζοφρένιας .


(Οι προοδευτικοί Δημαραίοι έχουν θέσει ως στόχο να εκλέξουν έναν ευρωβουλευτή στις επικείμενες εκλογές . Γιατί όταν είσαι προοδευτικός αρκείσαι και με τα λίγα.)

1 σχόλιο:

  1. Το κόμμα των δήθεν, των βολεμένων "αριστερών".
    Τους αξίζει το χρονοντούλαπο της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.