# #

23 Απρ 2013

ΔΕΗ και χαράτσι - Τι πρέπει να μάθετε για να μην την πάθετε!

Picture
Τελικά δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς! Η Ελλάδα έγινε μια τεράστια Μανωλάδα, που το δίκιο σου δεν μπορείς να βρεις με τίποτα! Τα 'αφεντικά' αποφασίζουν όχι μόνο για το μισθό που θα πάρεις, αλλά και για το πως θα στον ξαναπάρουν πίσω!

Νομίζατε πως έχετε το δικαίωμα να πληρώσετε μόνο τον λογαριασμό της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι; Το 'νόμισμά' σας είναι κάλπικο!!!

Γιατί κι εμείς αυτό νομίζαμε, λόγω δυσκολίας (τίποτε το πρωτότυπο) είχαμε (νομίζαμε) πληρώσει τους λογαριασμούς για το ρεύμα και είχαμε (νομίζαμε) αναγκαστικά αφήσει το χαράτσι, ώσπου στον τελευταίο λογαριασμό τα νούμερα δεν έβγαιναν. Τόσο το λάδι, τόσο το ξύδι, γιατί βγαίνει να χρωστάμε παράπανω ρεύμα;

Στη ΔΕΗ μας το ξεκαθάρισαν:
- Χρωστάτε κι από παλιά ρεύμα! Τα χρήματα που βάλατε για ρεύμα πήγαν στο χαράτσι, τελικά!!!
-Πως έγινε αυτό; Δεν κρατάτε εσείς πρώτοι το ρεύμα;

Η απάντηση είναι η εξής, κι ελπίζουμε να είναι και σωστή, αλλά την ακούσαμε από τον ίδιο τον προϊστάμενο:

- Αν βάλετε τα χρήματα ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ που έχει εκδοθεί ο λογαριασμός της ΔΕΗ, τα χρήματα θα πάνε πρώτα στο χαράτσι κι αυτό είναι καινούριο κόλπο. Θα πρέπει να περιμένετε να έρθει Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ μήνας για να κάνετε την κατάθεση μέσω τραπέζης. Προσέξτε: Όχι πότε λήγει ο λογαριασμός, αλλά πότε έχει εκδοθεί.

Καταλάβατε, τώρα, γιατί φαγώθηκαν να παραμείνει το χαράτσι στους λογαρισμούς; Όχι, λένε δεν το κόβουμε... ΟΚ δεν το κόβουν το ρεύμα, απλά σου παίρνουν τα χρήματα και σου  αφήνουν το λογαριασμό απλήρωτο να φουσκώνει, να τρέχεις μετά και να μην φτάνεις, και να πρέπει να παρακαλάς για δόσεις!

Τι να πούμε....; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.