# #

22 Απρ 2013

Ο Βουλγαροκτόνος της Χρυσής Αυγής


newego_LARGE_t_1101_54118614“…αν έρθει κάποιος και μου πει ότι και οι Βούλγαροι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου….και τώρα αν ξαναέρθει η ώρα, θα τους βγάλουμε πάλι τα μάτια και θα τους στείλουμε πίσω μονόφθαλμους…
Πολλά ΖΗΤΩ στους Χριστιανούς που τους ψήφισαν!
Περισσότερα  στους πνευματικούς που τους διαφήμισαν!


 Βίντεο....

Περισσότερα στην ΚΛΑΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

***************************

Προσέξτε το «… υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στην αρχαία ελληνική θρησκεία και οι φανατικοί ελληνορθόδοξοι»

*******************************

Η αποφασιστική μάχη κατά των Βουλγάρων δόθηκε στις 29 Ιουλίου 1014 στην τοποθεσία Κλειδί, πλησίον των Σερρών. Ο στρατηγός του Νικηφόρος Ξιφίας συνέτριψε τον στρατό του Σαμουήλ, συλλαμβάνοντας 14.000 αιχμαλώτους.
Ο θρίαμβος του Βασιλείου γρήγορα μετατράπηκε σε καταισχύνη, εξαιτίας μιας απάνθρωπης πράξης, που όμοιά της δεν υπάρχει στην παγκόσμια ιστορία. Όπως αναφέρει ο χρονικογράφος Ιωάννης Σκυλίτζης, ο Βασίλειος δίνει εντολή να τυφλωθούν όλοι οι αιχμάλωτοι, αφήνοντας σε κάθε εκατοντάδα ένα μονόφθαλμο για να οδηγήσει τους υπόλοιπους πίσω στον βασιλιάς τους, ο οποίος μόλις αντίκρισε το φρικτό θέαμα ξεψύχησε.
Ο Βασίλειος δικαιολογήθηκε για την πράξη του αυτή ότι ήταν απολύτως νόμιμη και προβλεπόμενη από τους νόμους του Βυζαντίου.

****************************************

Παρεμπιπτόντως μια πρόταση για το βάρος των βουλευτών
Για την είσοδο των βουλευτών στην βουλή τουλάχιστον να εφαρμοστεί στον ίδιο βαθμό ότι ισχύει και για τις Στρατιωτικές Σχολές, ήτοι:
Το φυσιολογικό βάρος σύμφωνα με την προκήρυξη εκφράζεται σε κιλά και ισούται με το ανάστημα σε εκατοστά μείον 100. (Π.χ. Ύψος 175 εκατοστά αντιστοιχεί σε 75 κιλά).
Έτσι δεν θα μπορούν να εισέρχονται στην βουλή υπέρβαροι άνω των 100 κιλών. Αμέσως θα απαλλαγούμε, από τους Βενιζέλο, Πάγκαλο, Καραμανλή, Μιχαλολιάκο, Καμμένο, Παναγιώταρο….Οι περισσότεροι αρχηγοί των κομμάτων είναι υπέρβαροι. Τώρα μπήκε στην κατηγορία αυτή και το ΚΚΕ, με τον νέο αρχηγό του.
Δεν είναι δυνατόν άνθρωπος με 40 κιλά κόπρανα μέσα στην κοιλιά του να μπορεί να αποφαίνεται για τα δημόσια πράγματα. Η διαρκής και συνεχόμενη καταπόνησή τους από το επίμονο αίσθημα της πείνας είναι αδύνατο να αφήσει στους ανθρώπους αυτούς χρόνο για να οργανώσουν κάποια σκέψη.

*****************************************

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σύμφωνα με τους μελετητές της Ενδοκρινικής Σχολής της Φλωρεντίας Lunedei(http://www.metarrythmisis.gr/htmls/epistimizwi/4_paxysarkia.htm):
Ο παχύσαρκος παρουσιάζει κατάθλιψη, κόμπλεξ κατωτερότητας με απώλεια της αυτοεκτίμησής του, έλλειψη ενδιαφερόντων, ματαιοπονία και πιο σπάνια επιθετικότητα και αυτοκαταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.