10 Ιαν 2013

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ


Γ.ΓΚΙΟΛΒΑΣ-ΑΡΤΕΜΗΣ30- – -ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΓκιολβας: για το σύστημα Άρτεμις Ήταν μετά το 74 ένα βραδύ γύρω στης 9 με πήρε τηλέφωνο ο υφυπουργός εθνικής αμύνης και με παρακάλεσε να πάω εκεί αμέσως στο ΓΕΣ για μια πολλή σοβαρή σύσκεψη. Τότε εγώ έφτιαχνα το «Μπεβατρο» Ένα σύστημα για την σύντηξη της ύλης, το σύστημα «Αρτεμις» ήταν ένα μέρος μόνο τον γενικότερων στοιχειών του συστήματος «Μπεβατρο» Το οποίο είχε μέσα ¨φωτοδεσμη πλάσματος» 

Τι σημαίνει αυτό??

Με απλά λόγια το πλάσμα που προέρχεται από την σύντηξη της ύλης εξαγόμενο από το μαγνητικό πεδίο γίνεται φωτοδεσμη δηλαδή ακτινοβολία. Στην σύσκεψη εκείνο το βραδύ πήραν μέρος 5 άνθρωποι μαζί με εμένα. Στις 12 τα μεσάνυχτα τους παρέδωσα τα σχεδία του «Άρτεμις» και τους είπα -αν διαρρεύσει οτιδήποτε αυτός που θα κάνει την ζημία πρέπει να εκτελεστεί επιτόπου. Ταυτόχρονα ξεκαθάρισα πώς πρόκειται για ένα όπλο στρατηγικής σημασίας που θα εξασφαλίσει μια για πάντα τον εναέριο χώρο της Ελλάδας....Με αυτό το σύστημα δεν μπορούσε να περάσει κανένα αεροπλάνο σε οιαδήποτε ύψος αν θέλαμε εμείς. Ο εντοπισμός του οιοδήποτε σκάφους γινόταν ταυτόχρονα με την είσοδο του στον εναέριο χώρο μας και η στόχευση δεν χρειαζόταν καν ανθρώπινο δυναμικό. 
Τους έδωσα τα σχεδία για το σύστημα αυτό εκπροσωπώντας το κέντρο επιστημονικών ερευνών που ίδρυσα το 1955 και είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. 
Μου είπαν αυτό δεν μπορεί να το φτιάξει κάνεις βοήθησε μας και τους βοήθησα και εγώ και άλλοι.. 
Το «ΑΡΤΕΜΙΣ» παρηχθη.. 
Αλλά ο πρώτος που το παρήγαγε ήταν τέσσερα χρόνια πριν το Ισραήλ, που τόσα κράτη τροφοδοτεί μεταξύ άλλων και την ΤΟΥΡΚΙΑ!!.

Το ένα βραδύ εγώ τους έδωσα τα σχεδία του συστήματος αυτομάτου τυφλής στόχευσης και την άλλη μέρα τα είχαν στα χέρια τους οι ισραηλίτες… 

Είναι να τρελαίνεσαι δίνεις την ψυχή σου για ένα τέτοιο υπεροπλο που θα προστάτευε μια για πάντα την πατρίδα σου και οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι υπηρετούν την άμυνα της και μάλιστα σε θέσεις κλειδιά να παραδίνουν τα σχεδία στους χειρότερους εχθρούς του ελληνισμού….. 
Γκιολβας σε ηχητικό μήνυμα.1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.