# #

9 Ιαν 2013

«Σαρώνει» ο Νίκος Γκάλης! Ψηφίστε για το Hall of Fame


Ο Νίκος Γκάλης είναι υποψήφιος για το Hall of Fame και στο γκάλοπ έχει «σαρώσει» τα πάντα και μέχρι τώρα συγκεντρώνει το... εντυπωσιακό 95%!

Από τη στιγμή που έγιναν γνωστοί οι υποψήφιοι για το Hall of Fameφαίνεται πως μόνο λίγοι δεν ήταν οι Έλληνες που μπήκαν για να ψηφίσουν τον Νίκο Γκάλη. Πολλοί έχουν κάνει τον... κόπο να ψηφίσουν τον «Νικ» στη λίστα με τους παίκτες εκτός Ηνωμένων Πολιτειών και τα -έως τώρα- αποτελέσματα είναι... εντυπωσιακά!

Ο Γκάλης έχει συγκεντρώσει το 95.7% (!) των ψήφων και προφανώς αναγνωρίζεται από τους περισσότερους η αξία του και η τεράστια προσφορά του. Δεύτερος είναι ο Βλάντε Ντίβατς με 2.4% και όλοι οι υπόλοιποι έχουν κάτω από 0.6%! Άξιο αναφοράς είναι ακόμα το γεγονός ότι ποσοστό του «Νικ» είναι το μεγαλύτερο απ' όλες τις λίστες ψηφοφορίας για το Hall of Fame, με δεύτερο να έρχεται τον Γκάρι Πέιτον με ποσοστό 30% στη λίστα με τους παίκτες από τη Β. Αμερική.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που Έλληνας μπασκετμπολίστας είναι υποψήφιος να λάβει την τεράστια αυτή τιμή. Ο πρώτος ήταν ο Συμεών Μαυροσκούφης. Στο Hall οf Fame θα μπει ένας από τους 13 αυτούς παίκτες και το αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.

Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ.

gazzetta.gr
http://logia-starata.blogspot.com/2013/01/hall-of-fame.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.