# #

21 Φεβ 2012

Ακυβέρνητη πολιτεία....LIVE !!!


Μουσική Rock Παράσταση «ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» με το Γιάννη Δόνδωρο στο Unplugged



Μία ακόμη LIVE εμφάνιση του συνθέτη-στιχουργού και ερμηνευτή Γιάννη Δόνδωρου σε μία "ιδιαίτερη" μουσική Rock παράσταση με τίτλο «ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ», πρόκειται να πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 στο χώρο του UNPLUGGED στο Χαλάνδρι. 


Μέσα στην «ατμόσφαιρα καταπίεσης» που ζούμε όλοι μας , μέσα στη γενικότερη αίσθηση «ακυβερνησίας» που έχουμε περιέλθει, μέσα στο .......
.....φόβο που ζει ίσως ο περισσότερος κόσμος, ο Γιάννης Δόνδωροςπροσπαθεί να αφυπνίσει και να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής του κάθε συνανθρώπου του, προσπαθώντας να μεταφέρει μηνύματα δύναμης, αισιοδοξίας και παρότρυνσης  για μία πιο θετική αντιμετώπιση της καθημερινότητά μας.


Σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά θα ακουστούν τα κοινωνικοπολιτικά τραγούδια από τις τρεις τριλογίες που έχει γράψει από το 2008 έως και σήμερα, οι οποίες αποτελούν το άλμπουμ το οποίο ηχογραφείται αυτό τον καιρό και θα κυκλοφορήσει προσεχώς, ροκ διασκευές γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών, καθώς και άλλες προσωπικές του δημιουργίες. 


Δίπλα του, βρίσκεται πάντα ο νέος ταλαντούχος κιθαρίστας Δημήτρης Κοντονής ο οποίος τον συνοδεύει με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.
Να μην λείψει κανείς…. 
Σας περιμένουμε !!!


Ώρα προσέλευσης: 22.00
Είσοδος ελεύθερη


Διεύθυνση: Χαϊμαντά 26 (Στοά) Εμπορικός Πεζόδρομος Χαλανδρίου & Αγίας Παρασκευής 31
Τηλ.κρατήσεων: 210  6897373

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.