# #

19 Φεβ 2012

Μαγειρικη σοδα για θεραπεια απο τον καρκινο...!




Spoon of baking soda
Διττανθρακική Σόδα Η αλλιώς μαγειρική σόδα. Σε ένα φυλλάδιο του 1924 που δημοσιεύθηκε από την Arm & Hammer Soda Company, η εταιρία ξεκινά λέγοντας: «Η αποδεδειγμένη αξία της Arm & Hammer Διττανθρακικής Σόδας ως θεραπευτικού παράγοντα φαίνεται από τα ακόλουθα στοιχεία μιας εξέχουσας προσωπικότητας της ιατρικής που ονομάζεται Δρ Volney S . Cheney, σε επιστολή του προς την Εταιρία Church & Dwight:

«Το 1918 και 1919, ενώ καταπολεμούσα την γρίπη με τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, περιήλθε σε γνώση μου ότι σπανίως κάποιος που είχε αλκαλοποιηθεί με ανθρακικό νάτριο κολλούσε την νόσο,  καθώς και ότι όσοι κολλούσαν αλλά έκαναν γρήγορα αλκαλοποίηση είχαν ήπια συμπτώματα.» 

Το 1925 οι συνιστώμενες δόσεις από την Εταιρεία Arm and Hammer για τα κρυολογήματα και την γρίπη ήταν: 

-Κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας έξι φορές από μισό κουταλάκι...

σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, κάθε περίπου δύο ώρες. 

-Κατά την διάρκεια της δεύτερης ημέρας τέσσερις φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, με την ίδια συχνότητα 

-Κατά την τρίτη ημέρα από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό πρωί και βράδυ. 

-Στην συνέχεια μισό κουταλάκι σόδα με ένα ποτήρι δροσερό νερό κάθε πρωί μέχρι την αποθεραπεία. 

Η μαγειρική σόδα προέρχεται από ένα φυσικό ορυκτό και είναι ένα από τα ασφαλέστερα και πιο χρήσιμα προϊόντα.

Ο δρ Tullio Simonici και ο Mark Sircus συμβουλεύουν την χρήση μαγειρικής σόδας, ακόμη και για την πιο σοβαρή από τις ασθένειες του:  τον καρκίνο! Δυστυχώς, παρ’ όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η μαγειρική σόδα πράγματι έχει τεράστιες δυνατότητες, όπως η αποτελεσματική και μη τοξική θεραπεία του καρκίνου, η συμβατική ιατρική αρνείται να το δεχθεί, αφού η μαγειρική σόδα δεν θα δώσει ποτέ τεράστια κέρδη για τις φαρμακευτικές εταιρείες. …

bicarbonatesoude1385795images

Ακόμη χειρότερα, προσπαθούν να δυσφημίσουν ή να καταστρέψουν εντελώς εκείνους που τολμούν να προβάλλουν φθηνές επιλογές θεραπείας όπως η μαγειρική σόδα. 

Μην έχετε καμιά αμφιβολία για αυτό: η θεραπεία του καρκίνου είναι το «μπιφτέκι», και για όλες τις περιπτώσεις φαρμάκων θεραπείας φαίνεται να υπάρχει κάπου ένας άγραφος νόμος ότι το φάρμακο θα μελετηθεί και να γίνει δεκτό εφόσον υπάρχει πιθανότητα για μεγάλα κέρδη.

Ο δρ Simoncini, ο οποίος είναι ογκολόγος (ειδικός στον καρκίνο), απομακρύνθηκε από την ιατρική κοινότητα, όταν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει συμβατικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου και αντί του όξινου ανθρακικού νατρίου. Αυτό, παρά το γεγονός ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι το 99% του καρκίνου του μαστού και της ουροδόχου κύστης μπορεί να θεραπευθεί σε μόλις έξι ημέρες, χωρίς την χρήση χειρουργικής επέμβασης, χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας, χρησιμοποιώντας απλά μια τοπική συσκευή διείσδυσης (όπως καθετήρα) για να βάλει το διττανθρακικό νάτριο άμεσα με την μολυσμένη περιοχή στον ιστό του μαστού ή στην ουροδόχο κύστη σας! Στο βιβλίο του «Κερδίζοντας τον πόλεμο με τον Καρκίνο», ο δρ Sircus γράφει:

  • «Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα. Το όξινο ανθρακικό είναι ανόργανο, πολύ αλκαλικό και όπως και άλλες ορυκτές ουσίες, στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών λειτουργιών. Το όξινο ανθρακικό νάτριο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φάρμακά μας επειδή η αλκαλική φυσιολογία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ζωή και την υγεία».
Πολλές χημειοθεραπείες πράγματι περιλαμβάνουν σόδα για την προστασία των νεφρών του ασθενούς, την καρδιά και του νευρικού συστήματος. Έχει ειπωθεί ότι η χημειοθεραπεία χωρίς την ταυτόχρονη χορήγηση σόδας θα μπορούσε ενδεχομένως να σας σκοτώσει επί τόπου. Θα μπορούσε, λόγω της ανάμειξης δηλητηρίων με μαγειρική σόδα, οι βελτιώσεις που παρατηρήθηκαν να είναι αποτέλεσμα της μαγειρικής σόδας και όχι των τοξικών δηλητηρίων; Ο δρ Sircus πιστεύει ότι θα μπορούσε.
  • «Δεν υπάρχουν μελέτες που να χωρίζουν τις επιπτώσεις της σόδας από τα τοξικά φάρμακα της χημειοθεραπείας και ούτε θα υπάρξουν ποτέ», λέει. 
http://miastala.com/s/archives/14122 

2 σχόλια:

  1. Mπραβο...για το "θεμα"! Υπαρχουν "βοτανολογοι"..που γνωριζουν αυτη τη ¨"θεραπεια"!! Αλλα δεν τολμουν..να το πουν...καν!...Πριν λιγο καιρο μιλουσα με εναν "βοτανολογο" στο τηλεφωνο...γι αυτο το θεμα...ο οποιος μου ειπε...πως θεραπευει τον καρκινο με "σοδα" κ "σκαρφη"....ετοιμαζει ενα βιβλιο...μιλουσαμε κ για την αντικαρκινικη δραση της ALOE ARBORESCENS..Δυστυχως...αυτες οι γνωσεις...δεν βγαινουν...προς τα εξω...πολεμουνται...μεχρι θανατου...θυμαστε τι εγινε πριν 8 χρονια (περιπου)...με μια γυναικα...που τολμησε να δωσει "συνταγη-θεραπεια"..με τα "φυλλα ελιας";;...Παραλιγο,να την "λιντσαρουν" τη γυναικα..που εδωσε μια "Αρχαια Ιπποκρατεια Συνταγη"!!! Θυμαμαι... τους μ@λ@κ@ς τους ασχετους τους αγραμματους τους απολιτιστους τους απαιδευτους τους "καραβλαχους"...δημοσιογραφους...ολη μερα..επι πολυ καιρο..."Εθαβαν" το θεμα με τιτλους οπως "φραπελια"...την "ξεσκισαν" τη γυναικα...τελικα τα παρατησε...τα MME...(την γνωριζαμε τη γυναικα,τοτε κ ειχαμε παθει..."οξεια συφιλιτικη νευρο-εγκεφαλιτιδα" με τους "μ@λ@κες"...τελικα μια ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΤΑΓΗ...γεματη ΥΓΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ κ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ (δοκιμασμενη απο εμας!!!!!)...πεταχτηκε στα "σκουπιδια"...αφου ετσι "διαταχτηκαν" τα Μ@λ@κισμ@ν@ Μπ@στ@ρδ@ της τηλεορασης...να την "περασουν" στην συνειδηση του "αμορφωτου" λαου!!!...Ορκιστηκα να μην ξαναδω "ειδησεις"...κ κρατησα τον ορκο μου!!! Εχω να δω τηλεοραση περιπου 8 χρονια!!!...Την χαρισα σε κατι "χαζους"...κ εχουν αποβλακωθει τελειως!....(και το υπεροξειδιο του υδρογονου "θεραπευει" ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...(35%!οχι το κοινο οξυζενε)...αλλα,αν το ζητησεις στα Ελληνικα φαρμακεια...στην "καλυτερη"...δεν το εχουν η δεν το γνωριζουν...στην "χειροτερη"...θα σε βρισουν...στην Αγγλια ομως το πουλουν (ειναι φτηνο)...κ υπαρχει βιβλιογραφια... τοχουν δοκιμασει φιλοι κ εχουν κανει "διαφορες θεραπειες"!!!...Δυστυχως..."σκοταδισμος"...στην "Αρχαια Χωρα του Φωτος"!...Κριμα!...Γενικα η "ΟΥΣΙΑ" ΕΙΝΑΙ...ΤΑ ΠΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΑ...ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ!...ΣΤΟ ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΙΜΑ (αποτοξινωση)ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑ κτλ΄...Επισης ο χυμος του σταροχορτου (Αν- Γουικμορ-γιατρος)...λιγοι το γνωριζουν...ποιος θα το πει; το Μega;..η "σταφυλοθεραπεια"...τι να λεμε τωρα...στην Πατριδα της Ιατρικης..."δεν αφηνουν" να κουνηθει..."φυλλο"...! Πριν μερικα χρονια,υπηρχε ενας γιατρος στην Αθηνα...κ ειχαμε αυτος κ εγω,μια κοινη φιλη,με καρκινο του μαστου.της εκανε μια ενεση κ κοκκινησε ολο το σωμα της!"ΦΩΤΙΑ"!...Η γυναικα "θεραπευτηκε" γρηγορα...τον γιατρο τον "φαγανε"...εμεις το "ψαξαμε"...ρωτησαμε καλους "φιλους" επιστημονες...κ ολοι μας ειπαν οτι η ενεση ηταν "Ειδικη Πατεντα Βιταμινης" (του γιατρου εννοειται!)...Αλλος μας ειπε "βιτ.Α"...αλλος..."βιτ.D"...τελικα δεν μαθαμε...γιατι ο "καλος γιατρος"...δεν "μιλουσε" γιατι "φοβοταν"...οσο ζουσε...κ αφου τον "καθαρισαν"...πηρε τη "συνταγη" του καρκινου...στον Αδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.