# #

22 Φεβ 2012

Στην Ισλανδία των ψαράδων…


Και το τελευταίο φύλλο συκής έπεσε λοιπόν!!!!


image

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κύριε Παπανδρέου!


 Τα όσα άναυδοι παρακολουθούμε να εξελίσσονται σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο με τις ντιρεκτίβες και τα τελεσίγραφα των νεοναζί της Ευρώπης  (βλέπε Μέρκελ-Σαρκοζί), δεν αποτελούν την τελευταία πράξη του δράματος δυστυχώς!

 Ήδη τα γερμανικά ΜΜΕ αξιώνουν επιτακτικά την "προαγωγή" της οικονομικής κατοχής σε ολοκληρωτική κατοχή, κάποια δημοσιεύματα  μάλιστα σε γερμανικές «φυλλάδες», παρουσιάζουν μια πλαστή εικόνα της καθημερινότητας της ελληνικής κοινωνίας και εντελώς απροκάλυπτα ζητούν επιβολή της «έννομης τάξης»  στην Ελλάδα!!!

 Τι κι αν οι ίδιοι οι ευρωπαίοι παραδέχονται ότι όσα αποφάσισαν και αποφασίζουν δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίσουν το ελληνικό πρόβλημα αλλά και συνολικότερα την δημοσιονομική κρίση.
 Και το τελευταίο φύλλο συκής έπεσε λοιπόν!

 Προφανής στόχος των ευρωπαίων δεν είναι άλλος από του να δημιουργήσουν φοβικούς ανθρώπους, που θα αποδέχονται τις αποφάσεις της «παγκόσμιας δικτατορίας», σε μια προσπάθεια να διαλύσουν οικονομικά, και να καθυποτάξουν πολιτικά και Εθνικά την Ελλάδα. 

 Η συνταγή πάντα ίδια:
Άλλες δεκάδες δις (την μερίδα του λέοντος θα την πάρουν οι τραπεζίτες), με στόχο την αποπληρωμή προηγούμενων δανείων, υπό τον όρο ακόμα μεγαλύτερης αφαίμαξης της ενεργούς ζήτησης της ελληνικής οικονομίας, χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών οδηγείται στην εξαθλίωση.

 Και ποιά, είναι η Ελληνική απάντηση σε τούτη την πρωτόγνωρη επίθεση των εκπροσώπων των τρωκτικών του Δ.Ν.Τ. και της τρόικα;
 Με όπλα την παραπλάνηση και τον εκβιασμό, ο εγκάθετος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και τα εξαπτέρυγα του παρέδωσαν την χώρα χωρίς αντίσταση (μια σύγκριση του διαγγέλματος Τάσσου και Πααπαδήμου τα λέει όλα).

 Για την επιβεβαίωση των παραπάνω αρκεί μια απλή ανάγνωση μερικών μόνο άρθρων της δανειακής σύμβασης. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
 ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία). Γι' αυτό όταν προσφέρθηκε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο η κυβέρνηση κώφευσε!!!!.

 Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του. Δηλαδή μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!!

 Η νέα σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο! Έχει ακόμα 10 κανονιστικούς νόμους, 20 γενικές ρυθμίσεις και 30 προεδρικά διατάγματα που προβλέπουν μισθούς πείνας για τους νέους, αφού τους καλεί να ζήσουν με 400 ευρώ, (όσοι θα έχουν εργασία) και τα περήφανα γερατειά με ανύπαρκτες συντάξεις! Η Ευρώπη των λαών καλεί του Έλληνες να ζήσουν χωρίς κλαδικές συμβάσεις (ώστε η εργατική δύναμη να είναι ανύπαρκτη) και να πληρώσουν οι φτωχές τάξεις την εμπορευματοποίηση της παιδείας και την ανύπαρκτη Υγεία.

 Ώσπου σύντομα να επανέλθουν με νέα πιο σκληρά μέτρα που θα διαλύσουν ότι απέμεινε!!! Και όλα αυτά από το ΠΑΣΟΚ που επέβαλε το μνημόνιο ενώ εκλέχθηκε για να εφαρμόσει ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα και την παρούσα κυβέρνηση που δεν εκλέχτηκε καν!
 Και το Ναι σε όλα του Αντώνη Σαμαρά που φιλοδοξεί να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας!  Και είναι πραγματικά τραγικό να αποφασίζουν για το μέλλον του Ελληνικού Λαού οι άνθρωποι που ευθύνονται για το δράμα του….


Υ.Γ.: Όσοι φοβούνται την χρεοκοπία ας ρίξουν μια ματιά στην Ισλανδία όπου μια μικρή χώρα με δύναμη και με σαφήνεια διακηρύσσει ότι ο Λαός τους είναι Κυρίαρχος…. Το 2003 το χρέος της Ισλανδίας ήταν ίσο με το 200% του ΑΕΠ, ενώ το 2007 είχε φτάσει στο 900%.
 Στην Ελλάδα σήμερα είναι στο 160%.
 Σήμερα η Ισλανδία των ψαράδων χωρίς τον ορυκτό πλούτο, την Βιομηχανία και τον Γεωργικό τομέα που έχουμε εμείς, έχει ανάπτυξη 3.1% και ανεργία 6.9% το 2011.
 Η Ελλάδα έχει 7% ύφεση και 21% ανεργία.

 Στην Ελλάδα σήμερα όλη μέρα ΜΜΕ και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί παρουσιάζουν εικόνες από εμπάργκο τροφίμων φαρμάκων και καυσίμων και το αποκαλούν χρεοκοπία. Τερατολογούν για να στηρίξουν το σύστημα.

   Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κύριε Παπανδρέου!
 Τα μεγαλύτερα λαμόγια είστε εσύ και οι παρατρεχάμενοι σου, μαζί με ολόκληρο το σόι σου!

Ντίνος Αυγουστή
Εκπαιδευτικός στο Τ.Ε.Ι. της Λάρισας
Από το Μονάγρι Λεμεσού.


 Palmografos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.