# #

22 Φεβ 2012

Στην Κατερίνη...Πατάτες Νευροκοπίου 2,5 τα 10 κιλά !!! Ξεκίνησαν οι παραγγελίες


Image
Κάντε κλικ εδώ για να καταθέσετε την παραγγελία σας

Σήμερα, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012, από τις πρώτες πρωινές ώρες, άρχισαν να κατατίθενται μέσω διαδικτύου οι πρώτες παραγγελίες για πατάτες Νευροκοπίου από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας.

 Οι κάτοικοι της Κατερίνης θα μπορούν από σήμερα να ...
παραγγείλουν μέσω της ιστοσελίδας των εθελοντών, ποσότητες μέχρι 100 κιλά ανά άτομο, προς 0,25 Ευρώ το κιλό ή «2,5 € το δεκάκιλο», σύμφωνα πάντα με την ονομασία της δράσης την οποία επέλεξαν οι ενεργοί πολίτες της Πιερίας.

Στην ιστοσελίδα αναφέρονται όλα τα ονόματα των πολιτών, καθώς και οι ποσότητες που έχει παραγγείλει ο κάθε ένας από αυτούς. Μάλιστα ακόμη και ο παραγωγός θα μπορεί να παρακολουθεί την ιστοσελίδα και να προετοιμάζει τις συσκευασίες, ανάλογα με τις παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα.

Για να γίνει αποδεκτή μία παραγγελία, πρέπει ο χρήστης να δηλώσει οπωσδήποτε, εκτός από το ονοματεπώνυμο και την ποσότητα, τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου και το κινητό τηλέφωνο. Η διαδικτυακή εφαρμογή δεν μπορεί να δεχτεί δεύτερη παραγγελία από την ίδια διεύθυνση email, ενώ για λόγους ασφάλειας απαιτείται τελική επιβεβαίωση μέσω της επιστολής που στέλνει αυτόματα το σύστημα στο χρήστη.

Η εφαρμογή, με μια ελάχιστη τροποποίηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες πόλεις. Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας δηλώνουν πρόθυμα να διαθέσουν όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούν, για να βοηθήσουν παρόμοιες πρωτοβουλίες πολιτών και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Επικοινωνία: info@otoposmou.gr Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

8 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε μάγκες...
    όποιοι το διοργάνωσαν αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μακάρι να βρισκόταν κάποιος να το εφαρμόσει και στην Αλεξανδρούπολη.
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φερτε και καμια πατατα στην αθηνα να φαμε και εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ

    Τέτοιες κινήσεις χρειάζονται (ειδικά τώρα).
    Μακάρι να το έκαναν και σε άλλες περιοχές και σε άλλα προϊόντα , κάποιοι όμως πρέπει όχι απλά να κερδίζουν αλλά να αισχροκερδούν στην πλάτη μας.
    Η συνοχή και το Internet έχουν τρομακτική δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανάλογες δράσεις πρεπει να γίνουν και στην Αθήνα και οχι μόνο με πατάτες αλλα και με όσπρια, λάδι, γενικα ότι παραγει ο Ελληνας παραγωγός και στα τσακίδια τα Γερμανικα και Γαλλικά σουπερμαρκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ξαναγινει κατι τετοιο στην Κατερινη? Μηπως ξερετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρήσιμα:

    http://www.otoposmou.gr/
    http://www.anasta.de/TOPOS/index.php?option=com_wrapper&Itemid=136

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια. Το καλοκαίρι ήμουν στο Λονδίνο και παρακολουθούσα τα ράφια ενός από τα μεγαλύτερα supermarket το οποίο είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο. Τα ελληνικά προιόντα δυστυχώς είναι πολύ λίγα εν συγκρίσει με τα αντίστοιχα ιταλικά, ισπανικά, τούρκικα, κυπριακά.... Δοκίμασα λάδι από την Ιταλία, το οποίο είναι βέβαια πιό φτηνό... καμμιά σχέση με το δικό μας μύριζε και είχε χάλια γεύση. Το λάδι και οι ελιές Καλαμών σε μικρή συσκευασία 1 Lt και 1 βαζάκι μικρό αντίστοιχα. Η φέτα κομμένη σε κυβάκια και έβαζες σε πλαστικό μπώλ χωρητικότητας 250 γραμ. που είχε τιμή 2,50 GBP (Λίρες Αγγλίας. Γιατί όχι μετά την Κατερίνη, την Ελλάδα και στο Λονδίνο και παντού σε όλο τον κόσμο? Με την ευκαιρία πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είδα σε Ινδικό supermarket ελληνικό καρπούζι να πουλιέται ολόκληρο και όχι σε φέτες όπως παλιά. Να ευκαιρία για δουλειά για τους μεσάζοντες. Ευχαριστώ για την ευκαιρία. Ενας Κατερινιώτης, μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να στε καλά παιδιά για τα καλά σας λόγια...Προς το παρόν το κίνημα επεκτείνεται και σε άλλα ειδη αλλά και σε άλλους νομούς της Ελλάδας...Ελπίζω να μην βάλουν τρικλοποδιές οι διάφοροι βολευτες του κυνοβουλίου με τα λαμόγια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.