# #

8 Δεκ 2011

Ποιοι λένε τον Δ.Αβραμόπουλο... "πριγκιπόπουλο";





Η ομιλία του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή,προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις,ειδικά το σημείο στο οποίο είπε ότι το “τελευταίο που απασχολεί τους στρατιωτικούς είναι οι περικοπές που έχουν υποστεί”.

 Ότι οι ΕΔ εξακολουθούν και λειτουργούν κανονικά λόγω…φιλότιμου είναι γνωστό.

 Όμως ότι οι ζωή των στρατιωτικών έχει γίνει κόλαση ,είναι κάτι το ο οποίο κανείς δεν μπορεί να το αγνοήσει.Και πρώτα απ΄ όλα οι ίδιοι.

Μεταξύ των αντιδράσεων κι ένα κείμενο του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων οι οποίοι με αφορμή την ομιλία του ΥΕΘΑ θυμήθηκαν …τη Μαρία Αντουανέττα! 

Πως;Διαβάστε:

Η βασίλισσα πρότεινε για τους εξεγερμένους εργάτες και αγρότες της Γαλλικής Επανάστασης «αφού δεν έχουν ψωμί, ας φάνε παντεσπάνι», ενώ το πριγκιπόπουλο Δ.Αβραμόπουλος διαβεβαιώνει ότι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων μπορεί να μην έχει να ζήσει εξαιτίας των περικοπών, αλλά τρώει εθνική ενότητα και αγωνιά για την Άμυνα και Ασφάλεια του αστικού συστήματος εξουσίας.

Προσέξτε:

 φαντάροι και μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων είναι μεταξύ των θυμάτων της αντεργατικής-αντικοινωνικής πολιτικής των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ. 

Οι λαϊκές οικογένειες αδυνατούν να καλύψουν τα οικονομικά βάρη της υποχρεωτικής στράτευσης, ενώ οι μόνιμοι δε μπορούν να ζήσουν πλέον αξιοπρεπώς τις οικογένειες τους και να ανταπεξέλθουν όπως και όλοι στο ενοίκιο, στα χαράτσια, στο φροντιστήριο, στις δόσεις. Μάλιστα δεν έχουν ούτε να φάνε και δημιουργούν ουρές στα εστιατόρια των στρατοπέδων περιμένοντας το συσσίτιο!

Και τι μας λέει ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος;

 Μεταφέρω σήμερα στο Κοινοβούλιο την διαβεβαίωση όλων των τάξεων, όλων των βαθμίδων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, ότι το τελευταίο που τους απασχολεί είναι οι περικοπές για τις οποίες σας μίλησα. Είναι συγκινητικό αυτό που σας λέω αλλά το ζω καθημερινά και είμαι υπερήφανος ως Έλληνας γι' αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.