# #

10 Δεκ 2011

Δεν ικανοποιήθηκε από τις…ανέσεις που προσέφερε το πεντάστερο ξενοδοχείο και πηγε σε πολυ ακριβοτερο ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ...


Σε ξεχωριστά ξενοδοχεία έμειναν Παπαδήμος-Βενιζέλος

Σε ξεχωριστά ξενοδοχεία έμειναν ο Πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης...

Η είδηση από μόνη της δεν λέει και κάτι το σπουδαίο, αλλά το παρασκήνιο που υπήρξε από αυτό το ταξίδι στις Βρυξέλλες για την σύνοδο κορυφής.

 Ο Λουκάς Παπαδήμος, σκεπτόμενος σεμνά και ταπεινά, αποφάσισε να μείνει στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ. Ένα αξιοπρεπές, αλλά όχι ακριβό ξενοδοχείο....

Κάλεσε λοιπόν και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να μείνει στο ίδιο ξενοδοχείο. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποδέχτηκε την πρόσκληση του και πήγε να μείνει εκεί. 

Μόλις όμως έφτασε στο ξενοδοχείο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, φαίνεται πως δεν ικανοποιήθηκε από τις…ανέσεις που προσέφερε το πεντάστερο αυτό ξενοδοχείο, και αποχώρησε για πιο…λουξ καταστάσεις, και φυσικά πιο ακριβό.

Εννοείται πως τα έξοδα του ταξιδιού, της διαμονής τα πληρώνουν οι φορολογούμενοι, ας μην το ξεχνάμε. 

Έτσι πήρε τις βαλίτσες του και πήγε στο Κονραντ, εκεί που  έμενε πάντα η ελληνική αποστολή, κατά την διάρκεια ταξιδιών στις Βρυξέλες.

Ακριβά τα γούστα του αντιπροέδρου, σε αντίθεση με τον Πρωθυπουργό, που φαίνεται να υπολογίζει τους κόπους των Ελλήνων πολιτών.


Τι να σχολιασουμε....ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΔΕΝ

 ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.