# #

9 Νοε 2011

Με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις στο αεροδρόμιο Τανάγρας


 

Ακόμη μια επιτυχημένη εκδήλωση στο ενεργητικό της αεροπορικής βάσης Τανάγρας σήμερα.
Στα πλαίσια της εορτής Μιχαήλ και Γαβριήλ, αλλά και με την επέτειο 100 χρόνον της πολεμικής αεροπορίας, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις στο αεροδρόμιο της Τανάγρας.
Για ακόμη μια φορά ο κόσμος που ήταν χιλιάδες, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα όπλα που διαθέτη η πολεμική αεροπορία.
Η εκδήλωση ξεκίνησε από της 9 το πρωί, και οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να κάνουν μια βόλτα στην έκθεση με τα αεροσκάφη, τα οπλικά συστήματα, και να συνομιλήσουν με χειριστές και ειδικούς της βάσης Τανάγρας. Πολλά από τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα ήταν προσβάσιμα στο κοινό, και είχε την ευκαιρία ο επισκέπτης να τα χαρεί και να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες.
Ανάμεσα στα περίπτερα της έκθεσης βρήκαμε και το περίπτερο εφέδρων του στρατού ξηράς.
Ακολούθησε επίδειξη αεροσκαφών και ελικοπτέρων, όπου οι χειριστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με πρωταγωνιστή τον Σμηναγό ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ να κάνει απίστευτους ελιγμούς με ένα F 16 και να ξεσηκώνει στην κυριολεξία τον κόσμο.
Στην πίστα του αεροδρομίου υπήρχε μικροφωνική εγκατάσταση, όπου χειριστές ενημέρωναν τον κόσμο σχετικά... με τις πτήσεις και τον τύπο των αεροσκαφών, και τις επόμενες κινήσεις που επρόκειτο να κάνουν.
Σε μια σύνδεση που έκαναν με το πιλοτήριο του Σμηναγού ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ τον ακούσαμε να αφιερώνει την επίδειξη στους Άντρες και στις Γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και στις οικογένειές τους.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.