# #

20 Ιουν 2011

Το “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” ανησυχεί την Ευρωπαϊκή πλουτοκρατία!



Quantcast


Το κίνημα των Επιτροπών Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ απασχολεί καθημερινά τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, γεγονός που αποδεικνύει την δυναμική που συνεχώς αναπτύσσει και τον φόβο που προκαλεί στους σχεδιαστές της επίθεσης στα λαϊκά εισοδήματα και δικαιώματα το πρόταγμα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ –ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.

Η επέκταση του κινήματος στην Ευρώπη έχει ήδη ξεκινήσει. Η «Λύση» της ελληνικής κρίσης βρίσκεται στα χέρια μας, σημειώνει ο δημοσιογράφος Manfred Ertel , μεταφράζοντας στη γλώσσα του τις απόψεις των μελών του κινήματος που συνάντησε εδώ στην Αθήνα


«Έξοδος από την Ευρωζώνη, επιστροφή στη Δραχμή, και μη αναγνώριση του κρατικού χρέους.» Η ομάδα του SPIEGEL συναντήθηκε με τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα στη Συνέλευση της Επιτροπής Νότιας Αθήνας στο...
Καφέ «Κάστρο», κοντά στην πλατεία Υμηττού, αφού παρακολούθησε προηγουμένως μαζί μας τη συμμετοχή και την πορεία στην πανεργατική απεργία.

Τα μέλη του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, σημειώνει ο γερμανός δημοσιογράφος, αρνούνται να πληρώσουν την κρίση. Εμποδίζουν την λειτουργία των Διοδίων των εθνικών οδών, κολλούν με ταινίες τα ακυρωτικά σε λεωφορεία και τρένα κλείνουν τα ταμεία στα νοσοκομεία.

 Σχεδιάζουν αντίσταση και στη φορολογική λαίλαπα που έρχεται στην Ελλάδα. Είναι ένα κίνημα που συνεχώς αναπτύσσεται και συγκεντρώνει μεγάλο ποσοστό ηθικής συμπαράστασης από τον κόσμο, σημειώνει το μεγάλο αφιέρωμα του Γερμανικού περιοδικού, αποδεικνύοντας ότι το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μπορεί να γίνει ο εφιάλτης τους.

Παρέλειψε πολλά βεβαίως από όσα ειπώθηκαν: «Ξέχασε» να αναφερθεί στην ανάλυση για το χρέος που του έγινε:
Δεν θα πληρώσουμε άλλο την διεθνή τοκογλυφία του δηλώσαμε, δεν θέλουμε δάνεια για να αγοράζουμε υποβρύχια που γέρνουν, δεν θέλουμε δάνεια για να πληρώνουμε τη ZIEMENS και τις μίζες, δεν θέλουμε δάνεια για να εισάγουμε αγγουράκια Βρυξελλών.
 Δώστε μας τέλος και τα εκατομμύρια των πολεμικών αποζημιώσεων και θάχουμε περίσσευμα του τονίσαμε. Μπορούμε μόνοι μας. Δεν υπάρχει δημοσιονομική κρίση. Τα χρήματα από τη φορολογία είναι τριπλάσια από αυτά που απαιτούνται για μισθούς και συντάξεις.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.