# #

24 Ιουν 2011

Σου μπαίνω, μου μπαίνεις και παίζουμε τένις…


 οι καρδιές των εκατομμυρίων ανδρών – φιλάθλων του τένις χτυπάνε για τα κορίτσια με τις υπέροχα σέξι φουστίτσες...

thumb
Του Θεολόγου Αλεξανδράτου




Το τένις είναι ένα σπορ που κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου κάθε καλοκαίρι.

Παλιά θεωρείτο το άθλημα των πλουσίων αλλά πλέον τα στερεότυπα αυτά έχουν καταπέσει και το κάθε παιδάκι μπορεί να μάθει να χειρίζεται τη ρακέτα και να ονειρεύεται μια μεγάλη καριέρα στο Ουίμπλεντον και το Ρολάν Γκαρός. Μπλα, μπλα, μπλα…

Ας αφήσουμε τις κοινοτυπίες και ας δούμε την όμορφη πλευρά του αθλήματος. Που παραδοσιακά κέντριζε το αντρικό ενδιαφέρον λόγω της αμφίεσης των αθλητριών αλλά πλέον με τη μόδα και τα εξαιρετικά γυμνασμένα σώματα των διαγωνιζομένων, είναι must να δεις τα Γκραν Σλαμ, έστω και από την τηλεόραση.

Για δύο εβδομάδες η καρδιά του παγκόσμιου τένις χτυπάει στο Λονδίνο και στα χορτάρινα γήπεδα του Ουίμπλεντον αλλά οι καρδιές των εκατομμυρίων ανδρών – φιλάθλων του τένις χτυπάνε για τα κορίτσια με τις υπέροχα σέξι φουστίτσες.
Ως φόρο τιμής σε αυτό το άθλημα που θρέφει τα μάτια (και κατ’ επέκταση την ψυχή) κάνουμε το ΤΟΠ-10 των γυναικών που παίρνουν μέρος στις μάχες επί αγγλικού εδάφους. Όχι βέβαια με τον ξενέρωτο τρόπο της συλλογής βαθμών που κάνει η παγκόσμια ομοσπονδία αλλά με τρόπο καθαρά αντρικό.
Πάμε λοιπόν....

10. Μαρία Κιριλένκο
Η μαμά Ρωσία εξάγει τα πάντα. Μεταξύ αυτών και μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου. Η δεύτερη Μαρία από τη Μόσχα δεν φτάνει τη λάμψη της ανεπανάληπτης νούμερο 1 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα. Κάθε άλλο. Ξανθό μαλλί, υπέροχο χαμόγελο, ύψος 1.75 μ. τι άλλο να ζητήσει κανείς;
9. Αναστασία Παβλιουτσένκοβα
Δεν είναι ξανθιά αλλά δεν είμαστε στενόμυαλοι. Καστανή, πανύψηλη (1.77 μ.) και με σμαραγδένια μάτια, η κοπέλα από τη Σαμάρα μας κάνει να θέλουμε όλοι να πάμε στη στέπα. Μαζί της φυσικά…
8. Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα
Το να σταθεί κάποιος στο όνομά της θα ήταν σεξιστικό αλλά και άστοχο. Το κορίτσι είναι με μια λέξη κούκλα. Τα μάτια της είναι υπέροχα και στο χαμόγελό της χάνεσαι. Το ύψος της (1.61 μ.) την κρατάει σχετικά χαμηλά στη λίστα
7. Γέλενα Γιάνκοβιτς
Για πολλούς έχει το ωραιότερο σώμα από όλες τις τεννίστριες. Ατελείωτα (που λέει ο λόγος) πόδια και μια ομορφιά που μοιάζει μίξη Ευρωπαίας και Ασιάτισσας. Οι φήμες τη θέλουν και πολύ… ζωηρή οπότε ανεβαίνει κι άλλο στην εκτίμησή μας.
6. Βικτόρια Αζαρένκα
Για τους φίλους Βίκα. Ο ξανθός άγγελος από το Μινσκ έχει και μπόϊ (1.80 μ.) και ακαταμάχητο χαμόγελο και τέλεια πόδια. Και επειδή είναι «προχώ» μένειο μόνιμα στο Μόντε Κάρλο.
5. Κιμ Κλάϊστερς
Η Βελγίδα είναι ίσως η καλύτερη παίκτρια στον κόσμο αυτή τη στιγμή αλλά φυσικά δεν είναι ο λόγος που την βάζουμε στην πρώτη πεντάδα. Αντίθετα, έπαιξαν ρόλο τα πυρόξανθα μαλλιά της, το σαν παιδικό χαμόγελό της αλλά κυρίως τα πολύ γυμνασμένα πόδια της.
4. Άννα Ιβάνοβιτς
Η Αννούλα ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο αλλά δεν έφτασε ποτέ όσο ψηλά ήθελε στα κορτς. Είναι όμως εξαιρετικά ψηλά στις προτιμήσεις μας. Η πιο όμορφη μελαχροινή του παγκόσμιου τένις είναι μια κουκλίτσα και θυμίζει μοντέλο.
3. Σερίνα Ουίλλιαμς
Η μαύρη γαζέλα έχει εκατομμύρια θαυμαστές. Όχι μόνο επειδή ξέρουν ότι once you go black you never go back αλλά επειδή έχει εξαιρετικά αισθησιακό σώμα το οποίο φροντίζει να τονίζει με τα συνολάκια της. Α, και της αρέσουν οι λευκοί άντρες.
2. Καρολάϊν Βοζνιάκι
Είναι το νούμερο 1 αυτή τη στιγμή σε όλες τις λίστες του τένις αλλά εδώ θα αρκεστεί στη 2η θέση. Η Δανέζα (πολωνικής καταγωγής) είναι απλώς πανέμορφη και θυμίζει Πάμελα Άντερσον στα νιάτα της. Στο πρόσωπο εννοούμε και όχι στο βίντεο…
1. Μαρία Σαραπόβα
Ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην κορυφή. Το Μαράκι θα μπορούσε άνετα να είναι πρωταγωνίστρια στο Χόλιγουντ ή στις διεθνείς πασαρέλες. Αντ’ αυτών προτίμησε να μοχθεί στα κορτς όλου το κόσμου. Κάθε φορά που χτυπάει την μπάλα και αφήνει εκείνη τη χαρακτηριστική κραυγούλα, οι άντρες λιώνουν. Δικαιολογημένα.

Σχετικές Φωτογραφίες
  • Σου μπαίνω, μου μπαίνεις και παίζουμε τένις…
  • Σου μπαίνω, μου μπαίνεις και παίζουμε τένις…
  • Σου μπαίνω, μου μπαίνεις και παίζουμε τένις…
  • Σου μπαίνω, μου μπαίνεις και παίζουμε τένις…
  • Σου μπαίνω, μου μπαίνεις και παίζουμε τένις…
  • Σου μπαίνω, μου μπαίνεις και παίζουμε τένις…4
  • Σου μπαίνω, μου μπαίνεις και παίζουμε τένις…3
  • Σου μπαίνω, μου μπαίνεις και παίζουμε τένις…2
  • Σου μπαίνω, μου μπαίνεις και παίζουμε τένις…1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.