# #

25 Ιουν 2011

Υποπτεύομαι πως την ώρα που φωνάζουμε έξω στη πλατεία μουτζώνονας "να, να, να μαλάκες να" μέσα από τα παράθυρα κι εκείνοι κάνουν ακριβώς το ίδιο "να, να, να μαλάκες να....."

ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

 Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε πως, παρά τις προσπάθειες που θα καταβληθούν, "δεν μπορεί να δεσμευτεί ότι δεν θα επιβληθούν νέα μέτρα

Ακόμα δεν ψηφίστηκαν αυτά τα μέτρα, μόλις που συνειδητοποιούμε το μαύρο χειμώνα που καταφθάνει και ήδη υπάρχει ανοιχτό το παράθυρο (πιθανά είναι έτοιμο) για τα επόμενα μέτρα...

 Δεν μπορώ να φανταστώ ποια θα είναι τα επόμενα μέτρα....






Τα 300 ευρώ κατώτερος μισθός? 


άλλες χιλιάδες απολύσεις? 


κι άλλοι φόροι?

κι άλλο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας?


 Ως που φτάνει η τρύπα του λαγού? 

 Αρχίζω να πιστεύω πως ούτε οι ίδιοι φανταζόντουσαν πόση αντοχή θα είχαμε στη νέα κατοχή . Ίσως σκεφτόντουσαν ότι κάποια στιγμή βρε αδελφέ θα πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας και θα αποχωρήσουν αφήνοντας σε κάποιον άλλον να βγάλει το φίδι από τη τρύπα.

 Μας προκαλούν κάθε στιγμή με κάθε τρόπο. Μας προειδοποιούν πως ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Μας φωνάζουν ξεκάθαρα πλέον μέσα στη μούρη μας "κάντε κάτι ζωντόβολα"

 Πόσα πρέπει να κάνουμε ακόμα για να μας απαλλάξετε από το πικρό ποτήρι?...

 Σε αυτό το σημείο πλέον ακόμα και οι δημιουργοί μας σηκώνουν τα χέρια ψηλά με το κατασκεύασμά τους.
Ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν πως θα συνεχίσουν να υπάρχουν μετά από όλα αυτά.
Υποθέτω ότι θα βλέπουν εκείνο το 20% (κάπου τόσο) που βγάζουν οι δημοσκοπήσεις κι άλλο τόσο για τη ΝΔ και δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους. Υποπτεύομαι πως την ώρα που φωνάζουμε έξω στη πλατεία μουτζώνονας "να, να, να μαλάκες να" μέσα από τα παράθυρα κι εκείνοι κάνουν ακριβώς το ίδιο "να, να, να μαλάκες να....."

http://vasiliskos2.blogspot.com/2011/06/blog-post_6463.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.