# #

23 Ιουν 2011

Να μην ψαρώνουμε ποτέ από τις… «ανταρσίες» κυβερνητικών βουλευτών. Κάνουν το κομμάτι τους και μετά ψηφίζουν «κατά συνείδηση».


Βουλή έχεις ταλέντο

Τα τυπικά μάς έφαγαν (για ακόμα μία φορά). Προσπαθείς να βρεις λίγη ουσία σε μια διαδικασία όπως η συνεδρίαση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και είναι αδύνατον. Για την ιστορία, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έδωσε 155 θετικές ψήφους και 143 αρνητικές. Το μόνο που κρατάω από το πανηγυράκι: Να μην ψαρώνουμε ποτέ από τις… «ανταρσίες» κυβερνητικών βουλευτών. Κάνουν το κομμάτι τους και μετά ψηφίζουν «κατά συνείδηση».

Λίγο χρώμα στο show έδωσε ο Πάγκαλος (χωρίς πλάκα, είναι ο μόνος που δε βαριέσαι ν’ακούς και δεν το λέω ειρωνικά), με τη δήλωσή του πως «η δημοκρατία ξεκίνησε το 1981», με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι ΝΔτες, να αποχωρήσουν προσωρινά από την αίθουσα και να επιστρέψουν λίγο αργότερα.

Περασμένα ξεχασμένα όλα. Και η παραλίγο πτώση της κυβέρνησης και η παραλίγο κυβέρνηση συνεργασίας. Το Μεσοπρόθεσμο θεωρείται σχεδόν περασμένο. Η εκπομπή συνεχίζεται....



































http://www.drseeng.com

2 σχόλια:

  1. I have followed up the Economic situation, bad situation by the way, I'm far from there, but the question is, what do you expect of Greece economy? Carlos from Brazil

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ;
    TEΛIKA AYTOI ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ:

    ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΣΤΙΣ 21-6-2011
    Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.....
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
    ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ 23 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.