# #

22 Ιουν 2011

εμπεριστατωμένες προβλέ­ψεις, με βάση το πρωθυπουργικό ωρο­σκόπιο. Διαβάστε και διαπιστώστε πόσο λαμπρό προδιαγράφεται το μελό του…


His master horror-scope…

thumb
Στις 16 Ιουνίου του 1952, 59 χρό­νια πριν, ούτως ειπείν, εν Μιννεσότι, χωρίς «γιατί» και χωρίς «δι­ότι», εγεννήθη ημίν πρωθυπουργός.
 Οι αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι την ώρα της μεγαλειώδους αυτής βιολογικής άφι­ξης… «ο ουρανός συννέφιασε, σκοτεί­νιασε η μέρα και στα καλά καθούμενα εσήκωσεν αέρα.
 Χοντρό χαλάζι έπεφτε, βροχή κι αστροπελέκια κι από ψητά γίναν ωμά στις σχάρες τα μπιφτέκια. 
Τα πέη πέσανε ελαφριά στα σλιπ τους και πεθάναν, τα αιδοία κορφοκόπηκαν κι άλλα παιδιά δε βγάλαν. 
Πήραν συνάχι οι γριές κι οι άνεργοι ψοφήσαν κι οι οδη­γοί σνιφάρησαν όλων των streets την πίσσαν… 
Οι δείκτες δείξανε μηδέν και οι μετρήσεις νούλες κι οι μετοχές ξεμείνανε πάνω στο ράφι ούλες...
 Πάνω στο μέγα χαλασμό, κάποιοι ραντίσαν μ’ αγιασμό, κι άλλοι πληρώσανε δασμό με πλήρη αποτροπιασμό…».
Προκειμένου να τιμηθεί η σημαδιακή επέτειος της γεννήσεως του Τζέφρυ με τον αναλογούντα σεβασμό, κόντρα στις γενικές, μίζερες συνθήκες και προοιωνί­σεις, το «Π» πλέρωσε χοντρά την αστρο­λόγο Σχάση Ήλιου, προκειμένου να εκ­πονήσει εμπεριστατωμένες προβλέ­ψεις, με βάση το πρωθυπουργικό ωρο­σκόπιο. Διαβάστε και διαπιστώστε πόσο λαμπρό προδιαγράφεται το μελό του…
ΌνομαGAP
ΗμΓέννησης16 Ιουνίου 1952
Ώρα ΓέννησηςΗ μητέρα Μαργαρίτα μα­δάει σχετικώς τη μαργαρίτα. Δηλαδή,…
αδυνατεί να θυμηθεί την ακριβή ώρα γέννησης, πιθανότατα επειδή έχει απω­θήσει το τραυματικό γεγονός στο ασυ­νείδητο (δεν είναι και λίγο να δεις τον «μπόζο» να ρίχνει λάσο με τον ομφάλιο λώρο ανάμεσα στα πόδια σου). Ισχυ­ρίζεται ωστόσο ότι ήταν νύχτα με ημίφως κι έβρεχε με στεγνή βροχή και το είχε στρώσει υπό τον ήλιον, με καύσω­να Νευροκοπίου. Λαμβάνοντας σοβα­ρά υπόψη τις έγκυρες εκμυστηρεύσεις της πάντως, ο Περί ου ο λόγος πρέπει να γεννήθηκε είτε στις 6.06’ π.μ. είτε στις 6.06’ μ.μ. οπότε έχει ωροσκόπο καιρο­σκόπο ή ωροσκόπο κερδοσκόπο.
ΖώδιοΔίδυμος. Αυτός σημαίνει ότι είναι «δύο». Ο ένας λέει ότι λεφτά υπάρχουν κι ο άλλος αναρωτιέται πού πήγαν τα λε­φτά. Ο ένας πονεί κι ο άλλος σφάζει.
ΩροσκόποςBλ. παραπάνω
Τυχερό χρώμαTo ψηφοδελτιακό μαύ­ρο
Τυχερή πέτραΗ πέτρα του διαδηλωτή
Τυχερή μέραΤο ψυχοσάββατο
ΣτοιχείοΤο ξύλο των ΜΑΤ
Ζώδιο στο Κινέζικο ωροσκόπιολαγός εν αναμονή Κινέζου επενδυτή ΟίκοιΟ πρώτος διεθνής Οίκος του προ­έδρου βρίσκεται στη Standard’s and Poors. Ο δεύτερος Οίκος βρίσκεται στην κυκλοθυμική Moody’s. Ο τρίτος Οίκος βρίσκεται στα Goody’s και συγκεκριμέ­να, τάχα, στα προωθούμενα μενού Με­σογειακής διατροφής. Το πρόβλημα εί­ναι ότι όλα τα μενού του, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις, δεν εγγυώνται τον απαραίτητο νου. Ο τέταρτος Οίκος (το σπιτάκι του μέσα…) είναι μη εν δή­μω αλλά εν Bilderberg. Ο πέμπτος Οίκος είναι αφορολόγητος, όπως όλοι οι αδή­λωτοι και αφανείς οίκοι. Ο έκτος Οίκος είναι συνδετικός κρίκος με το Κεφάλαιο. Ο έβδομος Οίκος είναι φίκος μέσα σε κτίσμα κληρονομηθέν και παμπάλαιο. Ο όγδοος Οίκος καθορίζεται από τον Ασεμπίγιο εις μήκος. Ο ένατος και ο δέκατος είναι αυθαίρετος. Ο ενδέκατος είναι σύσκατος σαν Εξεταστική Επιτροπή κι ο δωδέκατος ξεσκέπαστος σαν ντροπή.
ΌψειςΌλες οι όψεις του πρωθυπουργού είναι κόψεις του σπαθιού τρομερές κι απ’ αυτές θα τον γνωρίζουν όλοι, ακόμα κι όταν συνταξιοδοτηθεί ως σωματοφύλα­κας του εαυτού του. Αυτό θα συμβεί την αμέσως επόμενη περίοδο, δεδομένου ότι ο ΓΑΠ αναμένεται να έχει περίοδο αιχμής και να χρειαστεί στοκ εθνικών σερβιετών always ultra night στα βουνά (μαύρη εί­ναι η νύχτα στους πρόποδες των Άλπεων, εκεί που είναι οι τράπεζες).
Επειδή το σύστημα Δίας θα παραμεί­νει χρήσιμο στις αναλήψεις και ο Τειρεσίας θα εξακολουθήσει να επιβλέπει με το μυωπικό βλέμμα του τα δάνεια και να επι­βάλει διάττοντες αστερίσκους, η Αφροδί­τη θα ενθυμηθεί τον Σημίτη και η Λίληθ τον Καραμανλήλιθ. Ο βόρειος δεσμός του πρωθυπουργικού ωροσκοπίου θα γίνει ακόμα ισχυρότερος, ενώ ο νότιος θα γίνει τριτοκοσμικότερος. Στο Μεσουράνημα θα σημειωθεί στο δόξα πατρί μια άνευ προηγουμένης έκλειψη εμπιστοσύνης σε Σύνοδο με το G8, ενώ το τρίγωνο μεταξύ Στρος Καν - καμαριέρας και βιολετέρας αναμένεται να επιφέρει θετική έκβαση στα αφροδίσια νοσήματα.
Γενική πρόβλεψη: Ο πρωθυπουργός θα αναπαυθεί πολύ σύντομα στις δάφνες της Εθνικής οδού, όπου θα πλένει πυτζάμια (τα σεξουαλικά εσώρουχα του Στρος Καν) και θα κατεβάζει σηκωμέ­νες μπάρες. Η είσοδος της Αγανάκτησης στον Αστερισμό της Ανάκτησης θα προ­σγειώσει την καριέρα του ανωμάλως. Η επιστροφή στις ρίζες του γίνεται μέρα με τη μέρα, όλο και πιο αδύνατη… Η επι­στροφή στις μίζες φαντάζει πιο φυσιο­λογική…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.