# #

13 Ιουν 2011

Τελικώς τίποτα δεν αλλάζει σε αυτή τη χώρα...




Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας το "Πρώτο Θέμα", την ώρα που ο χρόνος αναμονής για την απονομή συντάξεων στα υπόλοιπα Ταμεία φτάνει τα τρία χρόνια, οι νέοι συνταξιούχοι της Βουλής λαμβάνουν τα χρήματά τους άμεσα (μέσα σε 2-3 εβδομάδες) μαζί με το εφάπαξ που μπορεί να φτάσει και τα 400.000 ευρώ!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, υπάλληλος της Βουλής, με διευθυντικό βαθμό, που συνταξιοδοτήθηκε πριν δύο μήνες, έλαβε....κρατιέστε;;;... αμέσως και το διπλό εφάπαξ που δικαιούνται οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου.

Η συγκεκριμένη υπάλληλος, λαμβάνει συνολικά και από τα δύο ταμεία (Ταμείο Αρωγής Υπαλλήλων της Βουλής και Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων), ποσό που αγγίζει τα 400.000 ευρώ.

Η εφημερίδα κάνει σύγκριση με υπάλληλο του δημοσίου, η οποία βγήκε στη σύνταξη και προσπάθησε να μάθει πότε θα πάρει το εφάπαξ (58.000 ευρώ). Η απάντηση ήταν ότι δεν μπορεί να το περιμένει πριν το 2014, αν καταφέρει να το πάρει.


2 σχόλια:

  1. Τους υπηρέτες σας άτιμοι ΒΟΛΕΤΕΣ του ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ τους βολεύετε στο άψε σβήσε.
    Διπλα εφάπαξ Πρωθυπουργάρα μου!!!!! παχυλούς μισθούς 18 μηνιάτικα!!!!! και έξτρα παχυλές συντάξεις!!!!! από το αίμα του δημόσιου κορβανά, κατά τα άλλα Τα αιώνια θύματα τα έχεις αποστραγγίσει από κάθε ζωτική ικμάδα ρευστού, ας γίνω και λίγο κατίνα... στο λαιμό να σας κάτσουν άθλια αφεντικά μαζί και οι υπηρέτες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε μετα να πεισουν το λαο οτι εχουνε αγαθες προθεσεις την ιδια στιγμη που μια συνταξουλα των 500-6οο Ε καθυστερει μεχρι και 3 χρονια....
    Βγαλτο απο μεσα σου Κιμωνα, ετσι εξαλλου αισθανεται ολη η Ελλαδα εκτος απο τους ξεπουλημενους παπαγαλους, τυπου Κωνστα, που ακουω τουτη τη στιγμη στα βρωμοκαναλα τους...Προσεξε τους καλεσμενους που ταχα μαλωνουν. Ενας του ΠΑΣΟΚ, ενας της ΝΔ, ενας του ΛΑΟΣ και ενας της Ντοριτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.