# #

20 Ιουν 2011

Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρά από τα μεσάνυχτα η ΔΕΗ...


Λάμπες πετρελαίου,φακούς,λαμπάδες,σπαρματσέτα,λυχνάρια κι ότι τέλος πάντων θα μπορέσει να μας φωτίσει όσο θα διαρκεί η διακοπή ρεύματος τη νύχτα ανασύρτε τα  από το χρονοντούλαπο! 

Τώρα για τα ψυγεία,τα αιρκοντίσιον και τους ανεμιστήρες μόνο η ηλιακή ενέργεια μας σώνει και οι γεννήτριες αλλά πόσοι έχουν προνοήσει για κάτι τέτοιο;

- Αδιέξοδο στις συνομιλίες ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΓΕΝΟΠ
- Αναμένονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
- Σχέδιο για περιοδικές διακοπές ρεύματος... 

Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρά από τα μεσάνυχτα η ΔΕΗ μετά και το "ναυάγιο" στη συνάντηση την Κυριακής με τον υπουργό περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου. 

 Παράλληλα οι εργαζόμενοι θα προσχωρήσουν και σε κατάληψη μέρους των ορυχείων και μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. 
 Η απεργία αναμένεται να έχει επιπτώσεις στην ηλεκτροδότηση της χώρας ενώ η διοίκηση της εταιρίας έχει έτοιμο έκτακτο σχέδιο με περιοδικές διακοπές ρεύματος προκειμένου να αποφευχθεί μπλάκ άουτ.

 Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλος επανέλαβε ότι στόχος των κινητοποιήσεων δεν είναι να γίνει μπλακ-άουτ (συσκότιση), θα υπάρξουν ωστόσο, όπως είπε, επιπτώσεις στην ηλεκτροδότηση. Το Σάββατο, η ΠΑΣΚΕ της ΓΕΝΟΠ συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο στον οποίο επανέφερε με αίτημα να αποσυρθεί η διάταξη του μεσοπρόθεσμου που προβλέπει την περαιτέρω αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ. 
 Η συνάντηση, σύμφωνα με πηγές της ΠΑΣΚΕ έγινε σε καλό κλίμα ωστόσο δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό στην κατεύθυνση της ικανοποίησης του αιτήματος των συνδικαλιστών.

http://www.newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.