# #

20 Ιουν 2011

ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 18-6-11 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ- ΚΟΜΒΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

 

Για περισσοτερο απο 1 ωρα και 15 λεπτα, συναγωνιστες του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ άνοιξαν καταδρομικά το Σάββατο 10 μμ τα διόδια της Αττικής οδού, στον κομβο της Μεταμορφωσης.

Οι δεκάδες συναγωνιστες έχοντας πρόσφατες τις εμπειρίες της βαρβαρης επιθεσης των ΜΑΤ στην γενική απεργια της 15/6, φωναζαν συνθηματα με τις ντουντουκες οπως:


ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ, ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΙΑ κλπ
Το ανοιγμα αποφασιστηκε ομοφωνα μετα απο ανοιχτη λαϊκη συνελευση και τα αυτοκινητα ξεκινησαν προς τον κομβο Μεταμορφωσης , σε κομβόι. Τα διερχομενα αυτοκινητα που εβλεπαν το κομβόι με τις κιτρινες σημαιες και τα αναμενα αλαρμ, κορναριζαν πανηγυρικα, χαιρετωντας τους συναγωνιστες.

Η καταδρομικη δραση διηρκησε... πανω απο 1 ωρα και 15 λεπτα.
Οι μεγαλοεργολαβοι ας μην νομιζουν οτι τωρα που ο κοσμος βγηκε στις πλατειες αυτοι δεν θα δεχονται τοσο συχνα τις επισκεψεις του κινηματος μας. Αντιθετα φρεσκοι αγωνιστες μπηκαν στο κινημα μας μεσα απο τις λαϊκες συνελευσεις των πλατειων και δυναμωνουν τις δρασεις και τις γραμμες μας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
1ΚΑΙ 2
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=36636

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.