# #

3 Μαρ 2011

Όργανα Καταστολής της Βίας ή Επιβολής Της Εξουσίας ???



Αστυνομικοί που παρασύρουν με τις μηχανές τους και πατάνε Αθώους διαδηλωτές ή διαδηλωτές που ρίχνουν Μολότοφ σε αθώους αστυνομικούς;;;
Μάλλον έχετε μπερδέψει την αντικειμενικότητα!!!


Πίσω απο τις αξιόλογες και θαρραλέες δυνάμεις καταστολής Εγκλήματος κρύβονται και οι μονάδες επιβολής της εξουσίας. Πραγματικοί κουκουλοφόροι και αυτοί που επιβάλλουν την εξουσία της εκάστοτε κυβέρνησης, παραβιάζοντας κάθε όρκο και τιμή.
Ο διαχωρισμός απο το BLOG ειναι σαφής. Είναι...
 κατά της βίας κατά του Εγκλήματος, κατά της καταστολής της λαϊκής οργής ενάντια στην εξουσία και έχει μάθει να αναγνωρίζει πολύ καλά τον ρόλο των εκάστοτε ομάδων μέσα στην Δημόσια τάξη.

Μέσα στην Αστυνομία υπάρχουν Άνθρωποι και ανθρωπάκια, άνθρωποι που με ηρωική αυτοθυσία πολεμούν καθημερινα το έγκλημα του κοινού Ποινικού δικαίου, αλλά υπάρχουν και ανθρωπάκια που εκτελούν εντολές της εξουσίας για την επιβολή της.

Εαν δεν είστε απο αυτούς που επέδειξαν την δύναμη τους σε αθώα γεροντάκια, εάν δεν είστε απο αυτούς που σκοτώνουν αθώα και αγέννητα μωρά, εάν δεν είστε απο αυτούς που τα βάζουν με εγγύους, εάν δεν είστε απο αυτούς που τα έβαλαν και τα βάζουν με χημικό πολεμο και γκλοπς στις ειρηνικές αντιδράσεις των πολιτών, αλλά είστε απο αυτούς που τιμάτε το εθνόσημο που φοράτε και τον ορκο που δώσατε, σας αξίζουν και θα σας αξίζουν συγχαρητήρια, και θα έχετε την συμπαράσταση μας στον καθημερινό σας αγώνα.

Αν όμως είστε απο αυτούς που εφαρμόζουν με ανορθόδοξο πόλεμο για την καταστολή του λαού, των ειρηνικών διαδηλώσεων, και την επιβολή της εξουσίας και όχι της έννομης τάξης , τότε θα σας δείχνουμε με το δάχτυλο.



σχολιο της του Ολυμπου αλεπουςΣυμφωνω και προσυπογραφω το αρθρο....Επιτελους η αθλια κατασταση που γενικοτερα επικρατει στη χωρα μας εχει ξεφυγει απο καθε οριο και ηθικη και σ αυτο, οι βασικοι υπευθυνοι ειναι το κρατος και τα μαζικα μεσα "ενημερωσης" των αθλιων δημοσιογραφισκων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.