# #

4 Μαρ 2011

Πάει και το επίδομα ανεργίας...Έχουν εκτροχιαστεί τελείως…


Της Μιχαλούς
Έχουν εκτροχιαστεί τελείως…Στο στόχαστρο των τροικανών τώρα μπαίνει και το ταμείο ανεργίας! Η βόμβα μεγατόνων  έσκασε όταν, ο Όλι Ρεν ρωτήθηκε από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Χουντή να διευκρινίσει τι σημαίνει η δέσμευση στο πλαίσιο του Μνημονίου για εξοικονόμηση 500 εκ ευρώ από επιδόματα ανεργίας.
Απάντησε λοιπόν πως θα εξοικονομηθούν τα χρήματα αυτά καθώς θα γίνει έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων και των εισοδημάτων βάσει των οποίων χορηγούνται τα επιδόματα ανεργίας.
Ο κ. Ρεν προσδιόρισε επίσης ότι αυτό θα γίνει το 2012, λέγοντας ότι «το ποσό των περίπου 500 εκατομμυρίων ευρώ θα προκύψει από τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων και των εισοδημάτων ...βάσει των οποίων χορηγούνται επιδόματα ανεργίας και άλλα κοινωνικού χαρακτήρα επιδόματα που σχετίζονται με την ανεργία»
Η σκέψη των Ευρωπαίων απλή. Σου λέει, τώρα που η ανεργία όσο πάει και μεγαλώνει, στην Ελλάδα τα λουκέτα στις επιχειρήσεις καθημερινά γίνονται και περισσότερα, οι χαραμοφάηδες που θα μένουν στο δρόμο θα μας ζητάνε πάλι τα ωραία μας «λεφτά» … Καλό είναι να τους κόψουμε ώστε να ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τους ταΐζουμε.
Έτσι λοιπόν με πιο λιανά λόγια, από το επόμενο έτος, θα περνάνε από το «κόσκινό» τα εισοδηματικά και περιουσιακά στοιχεία ΟΛΩΝ των ανέργων και τότε αν κάποιος άνεργος διαθέτει κάποιο περιουσιακό στοιχείο, επίδομα γιοκ.
Υ.Γ. Όλα τα καλά μαντάτα τα μαθαίνουμε  διά στόματος κάποιου ευρωπαίου αξιωματούχου-και όχι εκπροσώπου της κυβέρνησης!!!


1 σχόλιο:

  1. Απίστευτα ανάλγητα τομάρια ζούνε μέσα στα πλούτη και δεν σκέφτονται ποτέ τον εργαζόμενο και τον συνταξιούχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.