# #

18 Δεκ 2010

Τα Παιδιά του Θεού, (Children of Good)


Η σέχτα ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, από τον Devid Berg το 1968. Ο Devid Berg ήταν γιός ενός πάστορα και μια υπερσυντηρητικής χριστιανής μητέρας και ήταν κήρυκας. Την ομάδα των αντρών και γυναικών που δημιούργησε ο David Berg την ονόμασε "Παιδιά του Θεού" και μετέφερε την έδρα της την Τενερίφη. Η σέχτα αυτή ταχύτατα διολίσθησε σε ερωτικές πρακτικές και ...μάλιστα αποδεχόταν τα ερωτικά ομαδικά όργια, την ομοφυλοφιλία, ...την αιμομιξία, ίσως και την παιδοφιλία κλπ.
Ο Devid Berg άλλαξε το όνομά του, σε Moses David ή ΜΟ και ονόμασε τα κορίτσια και τις γυναίκες της οργάνωσής του, "Πόρνες στην υπηρεσία του Θεού". Πηγή της διδαχής είναι ουσιαστικά τα «γράμματα» του «Μω». Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες εντύπων, που δίδονται ανάλογα με το βαθμό «μύησης», τη δραστηριότητα του καθενός και της κάθε ομάδας. Αυτά που προορίζονται για γενική διανομή στους δρόμους (GP), όσα είναι μόνο για τα μέλη (DFO), αυτά που μοιράζονται σε μέλη που είναι περισσότερο από τρεις μήνες στην οργάνωση (DO), εκείνα που δίδονται μόνο σε υπεύθυνους ή για όσους προορίζονται για υπεύθυνοι (ΙTA), όσα απευθύνονται μόνο σε υπευθύνους (ΙO) και τέλος τα αναθεωρημένα παλαιά γράμματα (RV). Η κίνηση είναι δομημένη ιεραρχικά: Αποικίες, αποικίες περιοχής, αποικίες περιφερείας... με επικεφαλής ποιμένες, ποιμένες περιοχής, ποιμένες περιφερείας, επισκόπους, αρχιεπισκόπους, υπουργούς, πρωθυπουργούς και πάνω απ' όλους τον «προφήτη και βασιλέα» Μω (David Berg) (Do - it –yourself- revolution).
Το 1973 η οργάνωση των «Παιδιών του Θεού», εξαπλώθηκε με ταχύτατους ρυθμούς στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη, αφού ο ίδιος ο ιδρυτής της οργάνωσης προέτρεπε –όπως διαδίδοταν- τις γυναίκες της ομάδας του, να βρίσκουν μοναχικούς άνδρες σε διάφορα νυκτερινά μαγαζιά, να κάνουν έρωτα μαζί τους και κατόπιν να τους προσυλητίζουν στην οργάνωση. Το λεγόμενο Flirty Fishing ήταν μια «θεολογικώς» τεκμηριωμένη πορνεία για να φέρει κόσμο προς το Θεό!!! Τα κορίτσια του Μω ήταν ευτυχή να δίνουν το κορμί τους προκειμένου να φέρουν έστω και έναν άνθρωπο στον Ιησού. Οι γυναίκες μέλη είχαν την υποχρέωση να είναι «πόρνες του Θεού» και «hookers για τον Ιησού». Οι γυναίκες που πόρνευαν εξυπακούεται πως ήταν παντρεμένες καθώς ο Μω πάντρευε τα ζευγάρια πριν ενηλικιωθούν!!!
Με αυτόν τον τρόπο τα μέλη τω "Παιδιών του Θεού" αυξήθηκαν μαζί με τα παιδιά που γεννήθηκαν μετά απο αυτές τις ερωτικές συναντήσεις. Οι αρχές θορυβήθηκαν και έδιωξαν τον Devid Berg απο την Τενερίφη και μετά από διάφορους διωγμούς που άρχισαν οι αρχές το 1977, η οργάνωση πιθανόν να διαλύθηκε. Δεν έχουμε στοιχεία για το τι απέγινε ο ιδρυτής των "Παιδιών του Θεού", κάποιες όμως πληροφορίες τον ήθελαν να έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα, μετά την φυγή του απο την Τενερίφη.
Πάντως σε πολλές χώρες ομάδες που έχουν τα ονόματα «Οικογένεια της Αγάπης», (Family of Love) και «Η Μαγεία του Παραδείσου», (Heaven’s Magic), λέγεται πως συνεχίζουν το έργο των «Παιδιών του Θεού».

Αντληση πληροφοριών: Τρίτο Μάτι, τεύχος 19
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.