# #

5 Αυγ 2010

Η εκκλησία των γυμνιστών!

  Η εκκλησία αυτή βρίσκεται στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ και είναι η πρώτη στον κόσμο που δέχεται τους πιστούς όπως τους γέννησε η μαμά τους! Με σύνθημα " Ο Θεός δεν νοιάζεται για το τι φορούν οι πιστοί του", όλο και περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν ολόγυμνοι στις λειτουργίες!

  Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού...
και ο ίδιος ο πάστορας Allen Parker, δεν διστάζει να εμφανιστεί χωρίς τα ρούχα του στις συναντήσεις των μελών της εκκλησίας του.
  Το επιχείρημά του "Και ο Ιησούς ήταν γυμνός σε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές Του! Όταν γεννήθηκε ήταν γυμνός, όταν σταυρώθηκε ήταν γυμνός και όταν ανήλθε εις τους ουρανούς πάλι άφησε τα ρούχα του στον τάφο και ήταν γυμνός. Αν ο Χριστός το έκανε με αυτόν τον τρόπο, πώς μπορεί να είναι λάθος;" απαντάει στους επικριτές του!

 Οι ίδιοι οι πιστοί ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα σεξουαλικό κίνητρο, σκέψη ή υπονοούμενο, αλλά μόνο η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας και της αγάπης προς τη φύση του ανθρώπου, που είναι απαλλαγμένη από ρούχα και στολίδια!!
  Δεν είναι τυχαίο ότι στην περιοχή λειτουργεί και το White Tail Resort Nudist Community , το οποίο είναι το πρώτο συγκρότημα για οικογενειακές διακοπές γυμνιστών στον κόσμο! Προσφέρει σε όλη την οικογένεια τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τη φύση, χωρίς το ... βάρος των ρούχων της!

 Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού πριν από λίγα χρόνια ένας άλλος πάστορας ο 51χρονος Bob Wright (στη φωτογραφία), είχε καλέσει τους πιστούς της Πεντηκοστιανής Εκκλησίας στην Αυστραλία να συμμετάσχουν σε ένα εβδομαδιαίο γυμνό κήρυγμα, βγάζοντας μάλιστα και την σχετική αφίσα που βλέπετε στη φωτογραφία!

 Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε μια λειτου��γία των ... γυμνών πιστών της Βιρτζίνια!!
.........http://www.pyles.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.