# #

7 Αυγ 2010

Δήλωση παπα-Μεταλληνού: "Δεν είναι θαύμα η (καιόμενη) βάτος"!



Μεταλληνός: "O Κύριος Καλόπουλος που έλεγε ότι ο Μωυσής έβαλε κάποια.. (αλοιφή) για να δημιουργήσει το θέμα της βάτου... μας παρουσίασε μια αλοιφή. (!;) Αφού δε ξέρει τι είναι θέωση, δεν είναι θαύμα η βάτος, εμείς δεν το προβάλουμε ως θαύμα. Το προβάλουμε ως ένα έκτατο σημείο,... που και κόλλα ειδική να είχε είναι ένα έκτακτο τη στιγμή εκείνη σημείο για να δηλωθεί η παρουσία του άκτιστου η παρουσία του θεού, αυτό είναι όλο κι όλο. Δεν το προβάλουμε για να πούμε ζήτω μας μπορούμε να έχουμε την βάτο που μπορεί να φλέγεται και να μην κατακαίγεται. Δεν είναι λοιπόν αυτό... Αν δεν έχουμε τις προϋποθέσεις του αλλού δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτό που είπα στην αρχή τον γλωσσικό κώδικα. Με την χάρη του θεού εγώ...»
Βρε παιδιά... τι λέει τελικά αυτος ο παπάς; Αν ο Μωυσής είχε μια ειδική κόλα-αλοιφή και μ' αυτήν παρουσίαζε την καιόμενη βάτο ως μη κατακαιόμενη, ακόμα και τότε, αυτό θα ήταν ένα γνήσιο έκτακτο θεϊκό σημείο; Αυτό λέει ή εγώ κανω λάθος; Και αν πράγματι λέει αυτό, (που νομίζω το λέει ξεκάθαρα) τότε ένα μη γνήσιο θαύμα πως θα ήταν; Ο λαός πολύ εύστοχα, αυτά τα ονόμασε παπατζιλίκια!
Βλέπετε λοιπόν ότι με λίγη σχετική πίεση που τους ασκήθηκε, τα προσωπεία καταρρέουν και τα θαύματα αποκτούν κόλες και αλοιφές! Μη τους φοβάσθε λοιπόν. απλά αμφισβητήστε τους. Μόλις του πιέσετε αμολούν μελάνι! Πολλές "κόλλες" και "αλοιφές" ακόμα περιμένουν να αναγνωρισθούν πίσω απ' τα δήθεν "θαύματα" και τα έκτακτα "σημεία"...!


Ο παπα-Μεταλληνός παραδέχεται την απάτη του αγίου φωτός!

Δεν είναι λοιπόν θαύμα η καιόμενη βάτος του Μωυσή… και το άγιο φως έρχεται από τον ουρανό, μόνο όταν υπάρχει πίστη και χάρις θεού στον Πατριάρχη!
Με ελαχίστη κριτική πίεση που ασκήθηκε στον ελάχιστο χρόνο που παραδόξως μας διέθεσαν τα μεγάλα κανάλια της χωράς, οι υπαναχωρήσεις έπεσαν βροχή. Φυσικά, επειδή ζούμε στο παπαδιστάν… διόρθωσαν άμεσα το λάθος τους, και σήμερα δεν υπάρχει ουτε μια κριτική σκέψη σε όλο το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό φάσμα.

...http://www.greatlie.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.