# #

15 Ιουλ 2010

Ανδρέας Παπανδρέου - Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Οι δυο πολιτικοί που κατέστρεψαν την χώρα!

14 Ιουλίου 2010

Ανδρέας Παπανδρέου - Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Οι δυο πολιτικοί που κατέστρεψαν την χώρα!


Κοιτάξτε προσκεκτικά το παραπάνω διάγραμμα (πατηστε πάνω του για να το δείτε καλύτερα). Είναι το εθνικό μας χρέος ως προς το ΑΕΠ. Αφού το μελετήσετε, πείτε μου ποιες χρονιές είναι αυτές που χάσαμε τον έλεγχο και ξέφυγε η κατάσταση.

Θα έλεγα ότι είναι από το 1981 εως και το 1993. Επομένως οι κυβερνήσεις και οι πρωθυπουργοί που κυβερνούσαν αυτές τις χρονιές είναι αυτοί που φταίνε, για την αναγκαία προσφυγή μας στο Δ.Ν.Τ.

Ποιοι κυβέρνησαν τότε?


Από το '81 εως το '90 ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ήταν αυτός που με μοναδικό του όπλο τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία του, αποβιομηχάνισε τη χώρα και, ενώ ανέλαβε τη χώρα με εθνικό χρέος 31% την άφησε με 80%. Συγχαρητήρια!


Από το '90 εως και το '93, ο Κ. Μητσοτάκης ανέλαβε να μηδενίσει τις προοπτικές της χώρας. Τα επιτεύγματά του μιλούν από μόνα τους. Αύξησε το εθνικό χρέος άλλες 30 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση πάντα με το ΑΕΠ της χώρας. Ήταν αυτός που πήγε το εθνικό χρέος πάνω από το 100% του ΑΕΠ και εγκαινίασε μια καινούργια περίοδο για τη χώρα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους θυμόμαστε κάθε μέρα για αυτά που έκαναν και τους νιώθουμε κυριολεκτικά στο πετσί μας.

Είναι πραγματικά ο ορισμός των πολιτικών που κυβέρνησαν για 5-10 χρόνια, αλλά οι πράξεις τους θα μείνουν αιώνιες....                http://xrimatoskeptikistis.blogspot.com/2010/07/blog-post.html                                                                                                                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.