# #

16 Μαΐ 2010

Δημος Ολυμπου?


Asterios Kartsiotis:
Συμπατριωτες, φιλες και φιλοι,
τις τελευταιες ωρες πληροφορηθηκα απο τα τοπικα Μ.Μ.Ε. πως το Υπουργειο Εσωτερικων κατεθεσε στην Βουλη το "Σχεδιο Καλλικρατης" και αναδιπλωνετε απο την αρχικη προταση του "ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ" για την ονομασια του "Καλλικρατικου" δημου της νοτιας Πιεριας και προτεινει την ονομασια "ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ" προς ψηφιση στη Βουλη.
Εκτιμω πως η αναδιπλωση αυτη προεκυψε και απο την δικη μας πιεση, αλλα, δυστυχως, καποιοι τοπικοι "παραγωντες" συνεχιζουν τα μικροπολιτικα παιχνιδακια κανοντας τα μαλιστα, σαχλα λογοπαιγνια!
Προσωπικα οφειλω να επαναλαβω πως δεν αμφισβητω ουτε την ιστορικη αξια, ουτε την σπουδαιοτητα του Διου στην περιοχη, επισης οτι το θεμα του ονοματος δεν ειναι το μειζον προβλημα για τις συνενωσεις στην περιοχη μας, αλλα εχει εναν πολυ ουσιαστικο συμβολισμο.
Εμμενω, ομως, στο οτι αυτο που ενωνει ολους τους κατοικους της νοτιου Πιεριας και αποτελει "κοινο σπιτι" μας ειναι ο Ολυμπος και επιμενω πως ο νεος "Καλλικρατικος" δημος πρεπει να ονομαστει "ΔΗΜΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ".
Φιλες και φιλοι, σας καλω για ακομη μια φορα να συνεχισουμε τον αγωνα μας:
Καλουμε οσο το δυνατον περισσοτερους φιλους στην ομαδα μας και γνωστοποιουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ σε ολους τους αρμοδιους την αποψη μας, βομβαρδιζοντας τους με το προτεινομενο e-mail:

(ΚΑΝΤΕ ΤΟ COPY-PASTE)
Θα ηθελα να σας ενημερωσω πως διαφωνω καθετα με την προτεινομενη απο το Σχεδιο Καλλικρατης ονομασια του νεου δημου που θα προκυψει απο τη συνενωση των δημων Αν. ΟΛυμπου, Διου και Λιτοχωρου σε δημο Διου.
Πιστευω πως αυτο που αποτελει κοινο τοπο και "φυσικο μας σπιτι" για ολους εμας τους κατοικους της Ν. Πιεριας ειναι ο Ολυμπος και για αυτο σας αντιπροτεινω την ονομασια ΔΗΜΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ, με την ελπιδα πως και εσεις απο την μερια σας κατανοειτε τις ενστασεις μου και θα βοηθησετε στην αλλαγη της ονομασιας.
Σας ευχαριστω.

Γιαννης Ραγκουσης facebook: http://www.facebook.com/pages/Giannis-Ragkousis/128851053620
Γιαννης Ραγκουσης: ragousis@pasok.gr
Υπουργειο Εσωτερικων info@ypes.gr
Αμοιριδης Ιωαννης amoiridis@hotmail.com
Παπαγεωργιου Αθανασιος thanasis.papageorgiou@yahoo.gr
Μιχου Μαρια mixoum@otenet.gr
Κουκοδημος Κωνσταντινος info@koukodimos.gr
Δημος Διου dion@dion.gr
Δημος Ανατολικου Ολυμπου detanol@otenet.gr
Δημος Λιτοχωρου http://www.litohoro.gr/gr/contact.asp (φορμα για συμπληρωση)



Φιλες και φιλοι ας προσπαθησουμε ολοι και ας βαλουμε και εμεις το χερακι μας σε ενα ζητημα που θα σημαδεψει την περιοχη μας για τα επομενα χρονια. Καθε προσπαθεια μετραει!

Φιλικα,
Αστεριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.