# #

17 Μαΐ 2010

Το σούπερ μάρκετ ALDI έδιωξε τους εθελοντές της Greenpeace



Το σούπερ μάρκετ ALDI έδιωξε τους εθελοντές της Greenpeace, οι οποίοι επισκέφτηκαν σήμερα το υποκατάστημα στον Ταύρο μαζί με την Πελαγία για να ενημερώσουν τους πελάτες σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η θαλάσσια ζωή και για να ζητήσουν από την εταιρεία την αλλαγή στην πολιτική προμήθειας των ψαριών και θαλασσινών που πουλάει.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ύστερα από τις επιτυχημένες επισκέψεις της οργάνωσης σε εννιά σούπερ μάρκετ τον τελευταίο μήνα, το ALDI είναι η πρώτη εταιρεία που αρνείται στην οργάνωση να ενημερώσει τους καταναλωτές για τον κίνδυνο που διατρέχουν τα ψάρια και την ευθύνη των σούπερ μάρκετ να αναλάβουν δράση για την προστασία των θαλασσών.


Το μόνο που ήθελε η Πελάγια ήταν μαζί με τους εθελοντές της Greenpeace να ενημερώσει τον κόσμο για τον κίνδυνο εξαφάνισης εκείνης και των φίλων της, ζητώντας τη βοήθειά τους για την επιβίωσή τους. Δυστυχώς όμως, το σούπερ μάρκετ ALDI δε συμμερίστηκε την αγωνία της και αρνήθηκε στην Πελαγία και τους εθελοντές να ενημερώσουν τους πελάτες του υποκαταστήματος.

Η άρνηση του ALDI δεν μας πτοεί. Η Πελαγία μαζί με του εθελοντές Θα συνεχίσουν τις επισκέψεις τους στα σούπερ μάρκετ και με δυνατότερη φωνή θα μεταδώσουν το μήνυμα της σωτηρίας των φίλων της!

Δείξε κι εσύ την υποστήριξή σου στο έργο της Πελαγίας. Υπόγραψε την έκκλησή μας στα σούπερ μάρκετ να αλλάξουν την πολιτικής τους και να εξασφαλίσουν ότι τα ψάρια που πουλούν έχουν αλιευθεί με βιώσιμο τρόπο ο οποίος δε θέτει σε κίνδυνο τη θαλάσσια ζωή.


Ψάρια και θαλασσινά στο ‘κόκκινο’!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.