# #

26 Ιαν 2017

Η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη ακατοίκητη χώρα της Ευρώπης...


Σύμφωνα με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, το 35% των πολιτών ζει με εισόδημα κάτω των 10.000 ευρώ ετησίως αλλά ολόκληρη η χώρα είναι τρομοκρατημένη από 7 μαλακισμένα που σχημάτισαν με τα χέρια τον αλβανικό αετό.

Παράλληλα, το 75% των πολιτών είχε μείωση εισοδημάτων το 2016 σε σχέση με το 2015 κι αυτό είναι πολύ λογικό, αφού τι είναι το εισόδημα των πολιτών για να αυξάνεται; Το εισόδημα του Μπόμπολα και του Λάτση;

Το εισόδημα των πολιτών πρέπει να μειώνεται διαρκώς μέχρι να μηδενιστεί και να ζούμε όλοι από τις φιλανθρωπίες του Μαρινάκη, του Αλαφούζου και του Μελισσανίδη, οι οποίοι θα αναγκαστούν να...
βάλουν το χέρι στην τσέπη για να συντηρήσουν τους οπαδικούς στρατούς τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το 50% των ελληνικών νοικοκυριών δηλώνουν ως κύρια πηγή εισοδήματος τη σύνταξη των μελών τους, ενώ όταν όλοι αυτοί οι συνταξιούχοι τα τινάξουν, τα ελληνικά νοικοκυριά θα δηλώνουν ως κύρια πηγή εισοδήματος τα κλοπιμαία από τις ληστείες τραπεζών και τα λύτρα από τις απαγωγές πλουσίων.

Επιτέλους λίγη ταξική συνείδηση!

Η έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, αφού πάνω από 450.000 Έλληνες έχουν μεταστεύσει στο εξωτερικό αλλά αυτό συμβαίνει γιατί είναι ριψάσπιδες και δεν κάθονται στην πατρίδα τους να πολεμήσουν για τα συμφέροντα του Βαρδινογιάννη και του Κόκκαλη, ενώ αν μεταναστεύσουν άλλα 2-3 εκατομμύρια η ανεργία στην Ελλάδα θα πέσει στο 0%.

Ταυτόχρονα, 2 στους 3 νέους εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταναστεύσουν αλλά δεν το κάνουν, γιατί σκέφτονται όλους εμάς που θα ξεμείνουμε στην Ελλάδα με τους φασίστες και τους στόκους. Λυπηθείτε μας!

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ αποκάλυψε ότι μόλις 1 στους 2 εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα αμείβεται με μισθό άνω των 800 ευρώ, οπότε οι επιχειρήσεις πρέπει να απολύσουν όλους αυτούς τους υψηλόμισθους για να μην αισθάνονται άσχημα οι υπόλοιποι που αμείβονται με κουπόνια σουπερμάρκετ.

Το Ινστιτούτο Εργασίας λέει επίσης ότι 1.500.000 εργαζόμενοι πληρώνονται με "μαύρα", η μερική απασχόληση αυξήθηκε κατά 329% , η εκ περιτροπής εργασία κατά 707% και 907.000 άνεργοι δεν λαμβάνουν κανένα επίδομα, οπότε είναι να αναρωτιέται κανείς τι κάνουν όλη μέρα αυτά τα άφραγκα τεμπελόσκυλα. 

Να απελαθούν μαζί με τους λαθρομετανάστες τώρα!

Οι έρευνες καταλήγουν ότι η πλειοψηφία των νοικοκυριών αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις αλλά όταν το 2010 κάποιοι φωνάζαμε για στάση πληρωμών, μας έλεγαν γραφικούς και καταστροφολόγους.

Πάρτε μια αναγκαστική στάση πληρωμών τώρα!

Σε κάθε περίπτωση, είναι λίγο κουραστικές όλες αυτές οι έρευνες για τους φτωχούς που δημοσιεύονται, αφού προκαλούν κόμπλεξ ανωτερότητας σε όλους εμάς τους πλούσιους, που έχουμε γίνει άπληστα τομάρια και δεν μπορούμε να χαρούμε τη ζωή.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Ανεργία και μαζική μετανάστευση σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα επιβίωσης που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Ελλάδα αλλά κάποιοι επιμένουν ότι απειλούμαστε από την παρουσία των προσφύγων και των μεταναστών. Αν φύγουν κι αυτoί, σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη ακατοίκητη χώρα της Ευρώπης. Πρωτοπόροι σε όλα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.