# #

16 Ιαν 2016

Οι Έλληνες είναι ο πιο αισιόδοξος λαός του κόσμου...Και ΝΑΙ,υπάρχει ο Αι-Βασίλης

optimism

Ο ξεσηκωμός δικηγόρων, γιατρών, μηχανικών, αγροτών και εκπαιδευτικών για το Ασφαλιστικό αποδεικνύει πως η μάχη για τη σύνταξη δεν χάθηκε και πως οι Έλληνες θα παλέψουν για τη σύνταξή τους, μέχρι θανάτου.


Ο ξεσηκωμός των Ελλήνων -σε συνδυασμό με την πρωθυπουργία Τσίπρα και την ανάδειξη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ενός νέου, άφθαρτου και γενναίου πολιτικού, του Κυριάκου Μητσοτάκη- οδηγούν στο συμπέρασμα πως..
οι Έλληνες έμαθαν από τα παθήματα τους και έγιναν ακόμα πιο σοφοί.

Ζούμε μια χώρα που χρεοκόπησε πριν από 6 χρόνια, είναι στο τρίτο Μνημόνιο, έχει capital controls, το ιδιωτικό χρέος κοντεύει να φτάσει το δημόσιο χρέος -και τα δυο μαζί τον ουρανό-, η ανεργία πλησιάζει το 30%, οι Έλληνες την εγκαταλείπουν μαζικά, δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και ΑΦΜ φεύγουν για την Βουλγαρία και την Κύπρο, Παιδεία και Υγεία έχουν διαλυθεί, η Δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη, φως δεν φαίνεται από πουθενά, αλλά οι πολίτες της χώρας αυτής ελπίζουν πως θα πάρουν σύνταξη.

Κι όχι μόνο πιστεύουν πως θα πάρουν σύνταξη αλλά πως θα πάρουν και σύνταξη που θα τους επιτρέπει να ζουν.

Αν αυτό δεν είναι αισιοδοξία, τι είναι ασιοδοξία;

Πρέπει να είσαι πολύ αισιόδοξος αν ζεις στη σημερινή Ελλάδα και πιστεύεις πως όχι μόνο θα φτάσεις στα 67 αλλά θα πάρεις και σύνταξη.

Ακόμα καλύτερο είναι να πιστεύεις πως στα 67 -που θα βγεις στη σύνταξη- θα βγάλεις γκόμενα μια 35άρα αεροσυνοδό με τεράστιους βύζους, όπως έκανε ο Ανδρέας.

Ναι, ο Άι Βασίλης υπάρχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.