# #

13 Ιαν 2016

Είναι η πρώτη φορά που μια περιοχή μιας χώρας θα μεταφερθεί σε μια άλλη χώρα...

eldorado

Η Eldorado Gold μεταφέρει τις Σκουριές στην Βουλγαρία


Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, η καναδική εταιρεία Eldorado Gold ανακοίνωσε πως σκοπεύει να μεταφέρει τις Σκουριές στην Βουλγαρία, ενώ σκέφτεται να μεταφέρει στην Βουλγαρία και την υπόλοιπη..
Χαλκιδική, ώστε να λένε και οι Βούλγαροι «Σαν την Χαλκιδική δεν έχει».


Η Eldorado Gold αποφάσισε να μεταφέρει τις Σκουριές στην Βουλγαρία, ώστε να γίνεται η εξόρυξη χρυσού εκεί και να μην υπάρχουν αντιδράσεις από την κυβέρνηση που κάνει μαγκιές μόνο στους Καναδούς.

Είναι η πρώτη φορά που μια περιοχή μιας χώρας θα μεταφερθεί σε μια άλλη χώρα αλλά αυτό προβλέπεται από το Μνημόνιο, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Οι Σκουριές θα αποκολληθούν από την Χαλκιδική και θα μεταφερθούν στην Βουλγαρία με μεγάλα ελικόπτερα, οπότε -με το κενό που θα υπάρξει στην περιοχή- θα δημιουργηθούν κι άλλες παραλίες στην Χαλκιδική, για να υπάρχουν ακόμα περισσότερα beach bar να παίζουν Βασιλάκη Καρρά και να γουστάρουμε με τα μύδια που θα χορεύουν με τον στρίνγκο χωμένο μέσα στην κωλοχωρίστρα.


Κανένας από τους Έλληνες εργαζόμενους της Eldorado Gold δεν θα χάσει την δουλειά του, αφού θα μεταφερθούν μαζί με τα ορυχεία στην Βουλγαρία, ώστε να συνεχίσουν να δουλεύουν σαν τα ποντίκια μέσα στη γη και να ψάχνουν για χρυσό, που αρέσει πολύ και στον Γιώργο Πατούλη.

Οι εργαζόμενοι είναι πολύ χαρούμενοι, γιατί η Eldorado Gold σκοπεύει να τους πληρώνει όχι σε λέβα αλλά σε ευρώ -οπότε Μένουμε Ευρώπη-, τα οποία θα κατατίθενται σε βουλγαρικές τράπεζες που δεν υπάρχουν capital controls.

Οι Σκουριές είναι η πρώτη περιοχή της χώρας που μεταφέρεται σε άλλη χώρα αλλά θα ακολουθήσουν και άλλες, οπότε θα έχουμε περισσότερη άπλα, μέχρι να γίνει όλη η Ελλάδα θάλασσα.


 http://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.