# #

21 Δεκ 2015

Ο πραγματικός νικητής των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία είναι ο Αλέξης Τσίπρας...

karamanlis
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι εσωκομματικές εκλογές στην Νέα Δημοκρατία, για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος, αφού αυτή τη φορά κατάφεραν και να ψηφίσουν και να βγάλουν αποτελέσματα.

Στις εκλογές ψήφισαν οι μισοί από αυτούς που είχαν ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του 2009, αλλά, αν κρίνουμε από τις ηλικίες αυτών που ψήφισαν σήμερα, αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν έχουν πεθάνει,
οπότε έχουν μια πολύ καλή δικαιολογία και δεν πρέπει να τους κατηγορήσουμε για αδιαφορία.

nea dimokratia1

Οι υπερήλικες ψηφοφόροι ανέδειξαν πρώτο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και δεύτερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στον επόμενο γύρο, οπότε θα πάνε να ψηφίσουν ακόμα λιγότεροι οπαδοί του κόμματος, αφού μεσολαβούν οι γιορτές και πολλοί θα τα τινάξουν σαβουρώνοντας γαλοπούλες, κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

Πάντως, με τόσο ηλικιωμένους ψηφοφόρους ήταν λογικό να βγει πρώτος ο Μεϊμαράκης -που ήταν ο πιο ηλικιωμένος υποψήφιος-, γιατί, αν είσαι 90 χρονών, οι 40άρηδες και οι 50άρηδες σου φαίνονται τρελόπαιδα.


Ο προσωρινός πρόεδρος του κόμματος, Γιάννης Πλακομουνιωτάκης, δήλωσε πως οι νεοδημοκράτες πήραν την τύχη της Νέας Δημοκρατίας στα χέρια τους, αλλά αν κρίνουμε από τις ηλικίες αυτών που ψήφισαν, οι νεοδημοκράτες δεν πήραν την τύχη της Νέας Δημοκρατίας στα χέρια τους αλλά στον τάφο τους.

Ο πραγματικός νικητής των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εκτέλεσε την αποστολή που του είχαν αναθέσει να ψηφίσει το τρίτο Μνημόνιο -που δεν μπορούσε να περάσει η κυβέρνηση Σαμαρά-, και θα δώσει τώρα την σκυτάλη στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας, για να ψηφίσει και το τέταρτο Μνημόνιο.

Πάντως, είναι πάρα πολύ αστείο να λέγεται ένα κόμμα «Νέα Δημοκρατία» και οι ψηφοφόροι του να είναι έτοιμοι για καλή ψυχή.

Καλή Ψυχή θα έπρεπε να λέγεται η Νέα Δημοκρατία.


http://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.