# #

20 Δεκ 2015

Τα ομόφυλα ζευγάρια θα έχουν το δικαίωμα να υιοθετούν παπάδες

papades

Σάλο έχει προκαλέσει η πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, να επιτραπεί στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παπάδες.

Σύμφωνα με τον κ. Παρασκευόπουλο, θα πρέπει να επιτραπεί στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παπάδες και, αν τα καταφέρουν,
να τους επιτρέπεται να υιοθετούν και παιδιά.

Όπως δήλωσε ο κ. Παρασκευόπουλος, θα υπάρξει ένα πιλοτικό πρόγραμμα, όπου ένα ομόφυλο ζευγάρι ανδρών και ένα ομόφυλο ζευγάρι γυναικών θα υιοθετήσουν δυο μητροπολίτες.

Ο Πέτρος και ο Γιώργος θα υιοθετήσουν τον μητροπολίτη Άνθιμο και η Μαρία με τη Σοφία θα υιοθετήσουν τον μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Αν τα δυο ομόφυλα ζευγάρια καταφέρουν να δώσουν στον Άνθιμο και τον Αμβρόσιο την αγάπη που τους λείπει -και καταφέρουν να τους κάνουν σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία-, θα επιτραπεί στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά.

Εγώ δεν είμαι παιδοψυχολόγος ή κοινωνιολόγος για να πω με βεβαιότητα ποιες είναι οι ιδανικές συνθήκες για να μεγαλώσει ένα παιδί αλλά είναι εντυπωσιακό πως μητροπολίτες που έχουν ορκιστεί να παραμείνουν άγαμοι και δεν μεγαλώνουν παιδιά, θέλουν να αποφασίσουν για τις προσωπικές σχέσεις των άλλων και για το αν θα έχουν δικαίωμα να μεγαλώνουν παιδιά.


 http://pitsirikos.net/

2 σχόλια:

  1. ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΙΕΡΕΩΝ ΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΝΑΤΕ ΡΟΜΠΕΣ, ΜΟΛΥΝΑΤΕ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΡΑΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ
    ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΣΟΥ
    ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΩΡΑ
    ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΦΑΛΤΣΕΤΕΣ
    ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.


    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΩΓΟΥ


    ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.