# #

23 Δεκ 2015

Οταν οι αρχιρασοφόροι ασχολούνται με τα "τσιμπούκια" (Βίντεο)

Το τερμάτισε ο σκοταδιστής δεσπότης Πειραιά, Σεραφείμ. Το τι μαλακίες έχει πει κατά καιρούς μπορείτε να τις διαβάσετε με μια αναζήτηση στο μπλοκ μας. Τώρα πια όμως τα ηλίθια κηρύγματα του που ακούσαμε από τον άμβωνα του Mega χτύπησαν κόκκινο.

Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με τις θρησκόληπτες απόψεις σου, σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης που ψηφίστηκε στην βουλή.

Τα ίδια τροπάρια πριν αυτόν τα έψαλαν οι ομόσταβλοι του «άγιοι» Αμβρόσιος και Ανθιμος. (Σημειωτέον ας θυμηθούμε πως αποκαλούνται αναμεταξύ τους οι «εκπρόσωποι του Θεού» στην «ιερά» Σύνοδο).

Με αφορμή, λοιπόν, τις απόψεις του μουλά – δεσπότη της «επικρατούσας θρησκείας» που ακούμε στο βίντεο ας διαβάσουμε τον σχολιασμό που κάνει ο...
 mitsos 175:

Παπά, πρέπει να αποφασίσεις. Ή ιερέας ή σεξολόγος. Και τα δυο δεν γίνονται. Εκτός, αν εννοείς, κάθε ζευγάρι πιστών, όταν είναι να κάνει έρωτα, να καλεί τον πνευματικό, να βλέπει με τα ίδια του τα μάτια, αν γίνεται "χριστιανικά" η πράξη.

Δεν φταίω εγώ για την υπερβολή, εσείς αρχίσατε πρώτοι. Τι φάμε, πως θα ντυθούμε, πως θα κάνουμε έρωτα, να μας πείτε πως ουρούμε και πως αφοδεύουμε, να συμπληρωθεί η καταπίεση.


Μωρέ τι είναι τούτοι; Άκου με τι θέμα ασχολούνται οι "σύγχρονοι" κληρικοί. Με την πεολειχία! Ναι, επί το λαϊκότερο την "πίπα", που όπως τη χαρακτήρισε ο Πειραιώς "είναι μια θανάσιμη απειλή όπως και κάθε τι που αντιστρέφεται, στην φυσιολογία του ανθρωπίνου σώματος"! Λοιπόν τώρα μπήκε ο διάολος μέσα μου. 

Αν είσαι θεούσα, ΜΗΝ διαβάσεις παρακάτω.


Παπά, μες τόσες "πίπες" που λέτε εσείς οι χορτασμένοι και βολεμένοι του ιερατείου, πως και δεν πάθατε τίποτα; Το στόμα, και τα υπόλοιπα μέρη του στοματικού σεξ δεν είναι κάτι εκτός σώματος για να το "αντιστρέφεται". 

Εφόσον δεν έχει παρενέργειες, όπως πχ θα είχε, αν προσπαθούσαμε να φάμε από το αυτί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, παρά μόνο στη διεστραμμένη σας φαντασία, που δεν κάνετε τίποτα άλλο, μόνο ασχολείστε με το πως θα πηδήξουμε. Την επόμενη φορά θα φωνάξω κι σας να με σχολιάσετε, αφού βλέπω, πως το τραβάει ο οργανισμός σας το μπανιστήρι. Γούστο και καπέλο του καθενός η σεξουαλική του ζωή, εφόσον γίνεται με τη συγκατάθεση ενήλικων, όσοι κι όποιοι κι αν είναι. Τέτοιες αρλούμπες που λέτε σεις, μόνο οι μισθοφόροι ηλίθιοι του ISIS τις λένε.

Και σε ρωτώ πολύ σοβαρά: Τα λύσατε τα υπόλοιπα κι ασχολείστε με τα "τσιμπούκια"; Λύσατε τη φτώχεια, το ρατσισμό, την πείνα, την εκμετάλλευση, την εξαθλίωση, όλες τις μεγάλες αδικίες και δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε; Βγαίνετε και κατηγορείτε τους πάντες, ενώ μας λέτε, ότι ο Θεός που δήθεν εκπροσωπείτε, είναι Αγάπη! Μετά αναρωτιέστε, γιατί απομακρύνεται ο κόσμος από την Εκκλησία! Ή που βρίσκει έδαφος να αναπτυχθεί ο ISIS κι άλλες μορφές του φασισμού.

Ξέρετε τι είστε; Φαρισαίοι. Προσπαθείτε να επιβάλετε Υποταγή μέσω ενός τυπικού και κανόνων που γράφηκαν σε μια εποχή εντελώς διαφορετική. Στα 2016 σχεδόν χρόνια που πέρασαν, δεν βελτιωθήκατε καθόλου, παραμείνατε κολλημένοι σε ανούσιες πράξεις ή θεωρίες, που εκ των πραγμάτων είναι ανεφάρμοστες και ξεπερασμένες. Τι μαζοχισμός είναι αυτός; Οτιδήποτε ευχαριστεί, το απαγορεύετε! Σαν το μουρλό ηγούμενο στο "Όνομα του Ρόδου" που απαγόρευε το γέλιο κι έφτανε ως το φόνο γι αυτή την τρέλα! 

Αλλά ξέρω γιατί το κάνετε. Εσείς και οι τοκογλύφοι που υποστηρίζετε, θέλετε να συνηθίσουμε τη μιζέρια, τη δυστυχία, το φόβο, για να μας εξουσιάζετε. Αμ δε σφάξανε! Πάνε οι καιροί του Μεσαίωνα. Όλο και περισσότεροι μαθαίνουν γράμματα, γίνονται νέες ανακαλύψεις, που σας φέρνουν σε όλο και δυσκολότερη θέση. Γι αυτό οι ομοϊδεάτες σας του ISIS εκτέλεσαν μια δασκάλα κι έριξαν βόμβες σε σχολεία. Γι αυτό οι φανατικοί θέλουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην Εκπαίδευση ώστε να διαστρέφουν την Επιστήμη. 

Για πείτε μου τώρα, βάση ποιας επιστημονικής μεθόδου, βάση ποιών πειραμάτων βγάλατε τέτοιο 
συμπέρασμα; 'Όταν ο καρκίνος μεταδίδεται με πολλούς τρόπους (ακτινοβολία, χημικά στις τροφές, μόλυνση του περιβάλλοντος κα). Πως συνδέσατε μόνο το sex με τον καρκίνο; Το κάνατε απλά για να στηρίξετε την εμμονή σας. 

Τι να υποθέσω τότε, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, για τους κληρικούς που έχουν αυτή την αρρώστια ή που πέθαναν από αυτή, όπως ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος; Βλέπετε λοιπόν, ότι λέτε κουταμάρες; Άντε να χαθείτε, αντί να πείτε "καλές γιορτές" και να κάνετε κάνα συσσίτιο για τους πεινασμένους, αντί να δώσετε κάποιο ρούχο, κάποια στέγη στους άστεγους λέτε βλακείες...

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/12/blog-post_709.html

2 σχόλια:

  1. Καρότο!Γι'αυτό τραβάς ζόρια;Καλά σας τα είπε ο Δεσπότης,όργανα του Σόρος και του σιονισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ τι πετάγεται σαν π@@@τσα σκυφτομετανοια θεούσα! Σε θιξαμε τον μουλά σεραφειμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.