# #

21 Δεκ 2015

Ζωή...."Οι θρασύδειλοι Βούτσης-Αθανασίου κρύβονται"


Μήνυση σε Βούτση-Αθανασίου και φρούραρχο κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μήνυση κατά του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, του Κώστα Αθανασίου και του φρούραρχου του Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής τους κατηγορεί ότι...
εισέβαλλαν στα γραφεία της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος.

Δίνει αυτή την ώρα συνέντευξη τύπου με θέμα «Η Επιτροπή Αλήθειας υπό νεομνημονιακή δίωξη: το έργο της μετά τις 20.09.2015, οι κυβερνητικές επιθέσεις, η διεθνής αναγνώριση και τα επόμενα βήματα», , στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Η κ. Κωνσταντοπούλου είχε καταγγείλει Βούτση και Αθνασίου ότι άλλαξαν τις κλειδαριές των γραφείων που χρησιμοποιούσε η εν λόγω επιτροπή. «Παραβίαση σήμερα αξημέρωτα γραφείου μου και γραφείων της Επιτροπής Αλήθειας στη Βουλή και αλλαγή κλειδαριών. Οι θρασύδειλοι Βούτσης-Αθανασίου κρύβονται», έγραψε στο twitter η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και συνέχισε: «Ο Φρούραρχος της Βουλής δηλώνει άγνοια, η Ασφάλεια του κτιρίου παραπέμπει στις υπό τους Βούτση-Αθανασίου υπηρεσίες. Νεομνημονιακή αλητεία. Κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου κ να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά. Ψηφίστε τώρα τα προαπαιτούμενα».

Πηγή

 http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/12/blog-post_844.html#ixzz3uz0RL4Cn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.